Ut i julstressen

Så där, nu börjar kollegorna lämna redaktionen. Vi har gjort färdigt det mesta inför julen nu.
Själv ska jag ge mig ut och handla de sista julklapparna snart.
Det rasar in kommentarer om mitt senate inlägg angående Migrationsverket och människosynen.
Tyvärr lär det dröja innan de kan bli publicerade för nu blir jag borta från datorn hela kvällen.
Men ha tålamod.Kommentarer

Postat av: håkan Larsson

Varför slutar inte de som festade också,de tycker nog att de gjorde rätt som lydde order.Men vad tycker de egentligen?Är de stolta över det som hänt eller vill de liksom många andra med konstiga åsikter inte synas när det börjar brännas?
Jag tror inte migrationsverket kommer till rätta med detta förrän en sanningskommision inrättas,det finns mycket att berätta!!! Men anställda är rädda,precis som de asylsökande är!

2005-dec-22 @ 16:43:24
Postat av: Anders H

Hörde en fin intervju på TV för några år sedan med Jerzy Einhorn. Intevjuaren frågade honom hur han såg på nedskärningarna inom vården; "Jag är oerhört orolig för att patienerna kommer att ses som problemet inte att resurserna minskar" Rapporterna från Migratonsverket får mig direkt att tänka på Jerzy E. Vilka resurser har verket? Vilka politiska budskap skickar de styrande ut till tjänstemännen på verket? Har de asylsökande blivit problemet inte vilka resurser och direktiv människorna på verket har att gå efter? Men det är naturligtvis enklast att skicka ut fotfolket i kylan. Självklart tycker jag att det är bedrövligt det som hänt men angrip problemet i rätt ända. Ställ politikerna till svars i stället för att de som vanligt skall komma undan.

2005-dec-22 @ 17:04:03
Postat av: Karin Vestermark

Läkare och Poliser måste genomgå en lämlighetstest.....en sådan skulle behövas inom imigrationsverket också.

2005-dec-22 @ 17:58:49
hits