Palestinska bloggar

Här är förresten några palestinska bloggar också.
Jag har hittat dem på Global Voices, som jag tidigare har tipsat om (finns i min länklista).


Kommentarer

Postat av: Pelle

Jag blir så ledsen när jag läser dina bloggar om Israel/Palestina. Du kan inte på allvar mena att Mellanösterns enda demokrati är så hemsk och de korrumperade, våldsälskande, kvinnoförtryckande dikaturerna är the good guys... Se verkligheten som den är, inte som den borde vara.

2005-dec-20 @ 10:14:34
Postat av: Christina

Till Pelle:

Jag blir mer ledsen, när jag ser att det fortfarande finns människor som tror att Guds utvalda folk får bete sig precis hur som helst.

I det här kriget finns inga vinnare. De största förlorarna är de som aldrig får stöd från stormakterna. Alltid utpekas som terrorister och enligt alltför många inte har något existensberättigande.
Att Israel utövar statsterrorism verkar var helt legalt. Undrar vad vår fader tänker där uppe i sin himmel.

2005-dec-20 @ 14:46:53
Postat av: Pelle

Till Christina:

Vad har ditt inlägg med mitt att göra? Min poäng var att det att Israels motpart inte är några änglar - vilket hävdas med en dåres envishet i denna blogg. Jag blir också ledsnare av andra saker, men det har inte heller med saken att göra.

2005-dec-22 @ 14:37:43
hits