Högintressant disputation

Jag läser att prästen och religionsforskaren Lars Gårdfeldt mordhotats i samband med sin disputation i dag vid Karlstad universitet. Ett stort antal poliser svarade för säkerheten vid Karlstads universitet på tisdagen, rapporterar Sveriges Radio Värmland.
Gårdfeldts avhandling heter "Hatar Gud bögar?".
Min kollega Åsa Petersen har just meddelat att disputationen gick bra och att avhandlingen är jätteintressant.
Hon är på väg hem från Karlstad.
Det lär bli en rapport på ledarsidan framöver.


Kommentarer

Postat av: Eva-Lena Jansson

Jag blir så trött på dessa mörkermän som inte kan acceptera andra människors kärlek. Kom att tänka på Jarl Hemmers dikt: Vem du älskar - det är intet. Att du älskar - det är allt. Skönhet sveper no din kärlek kring din älskades gestalt, mera eller mindre mäter blott ditt eget hjärtats halt. Fråga icke varför hjärtat brinner, blott det ej är kallt. Vem du älskar - det är intet, att du älskar - det är allt.

För övrigt tycker jag att Aftonbladets löpsedlar och delvis innehåll är av den karaktären att det liknar innehållet i en halvfärdig kompost. Man blir kräkfärdig när tidningen "toppar" med Leni Björklund på löpet.

2005-dec-13 @ 22:36:57
URL: http://www.evalenajansson.blogspot.com
Postat av: Christer

Varför tortera allmänheten med denna fråga? Varför skapa infekterade pseudodebatter när vi har uteliggare som dör på våra gator? Se till att sköta väsentligheterna istället och överlåt sådana här frågor till Gud. Det är iallafall han som bestämmer i slutändan!

2005-dec-14 @ 04:26:00
hits