Aftonbladet 175 år

I morgon, 6 december, är det 175 år sedan liberalen och tidningsmannen Lars-Johan Hierta startade Aftonbladet.
Vi ska förstås fira ordentligt hela dagen, först med mediaseminarium för branschen och sedan en hejdundrande fest för hela personalen på kvällen.
Det blir inte mycket bloggande på ett tag från min sida av förståeliga skäl.


Kommentarer

Postat av: Daniel

Ni lovar väl att skriva en artikel om hur mycket per anställd som er hejdundrande fest kostar? Det verkar nämnligen vara så det är OK för privata företag att ha stora fester för sina anställda men inte statliga...

Är det inte bättre att lägga pengarna på sina anställda än på marknadsföring av sprit och spel?

Men vad vet jag - jag jobbar ju kommunalt, så jag får aldrig gå på personalfest.

2005-dec-06 @ 10:19:37
Postat av: Berndt Lövström

Jag tycker att det skulle vara fint om ni på redaktionen firade Lars Johan Hjerta med att ni tar ett allvarligt samtal om hur långt man ska gå när man hänger ut offentliga personer i tidningen . Fredag 2 dec kunde man på 2 helsidor studera 8 bilder på Göran Persson + 7 av hans medarbetare . Det var väl inget fel med det,men sedan står det under bilderna: "Här är skurkarna".Skurk likställs med mördare,rånare,bandit m.m. Jag har inte hört någonstans att någon av dessa personer varken mördat rånat,eller gjort andra kriminella gärningar . Enligt SIFO vill 57%av svenska folket att Göran Persson ska sitta kvar. Skönt att svenska folket inte är korkade och går på allt som skrivs i tidningarna.
Vänliga hälsningar
Berndt Lövström,Sollefteå

2005-dec-06 @ 10:38:54
hits