Bra bild av trängselskattens idé

Tidningen Metro har på sin första sida i dag publicerat två bilder av Klarastrandsleden - den ena tagen i måndags då mängder med bilar som vanligt rullade där, den andra tagen i går då det är betydligt glesare med bilar.
Så åskådliggörs själva idén med trängselskatten på ett bra sätt.
Kolla själv här.

Kommentarer

Postat av: KM

Man kanske ska läsa även sidan 7 i samma tidning - rubriken är "Här hamnade trafiken" (dvs på Essingeleden)

Så åskådligörs själva dumheten med trängselskatten på ett bra sätt. Fast det finns flera sätt, miljarder...

2006-jan-06 @ 00:22:38
Postat av: Christina

Så här skrev jag i min blogg i onsdags:

Trängselskatten/trängselavgiften

Låt mig först säga, att jag inte anser att vi som bor utanför Stockholm med förorter, borde lägga oss i detta.
Ändå kan jag säga så här: Jag har aldrig varit med om ett smidigare sätt att köra från söderförort till norra infarten av Stockholm, än vi gjorde i dag! Ingen trängsel! Inga ilskna bilförare! Lätt och smidigt att ta sig fram.

Om detta och en renare miljö (vilket självklart är resultat av mindra trafik) är vad som erbjuds stockholmarna, kan jag bara gratulera!

Christina

2006-jan-06 @ 13:31:07
hits