Alla dessa listor

Vi i medievärlden älskar listor.
Med jämna mellanrum publiceras listor över de mäktigaste opinionsbildarna eller mäktigaste personerna i allmänhet. I våras publicerade Göteborgs-Posten en sådan lista, där jag hamnade någonstans i mitten av de 100 mäktigaste.
Nyligen publicerade min egen tidning Aftonbladet en liknande lista. Där kom jag på 43:e plats.
Beyan.net som skriver utifrån ett kurdiskt perspektiv framhåller att fyra kända kurder kom med på listan, däribland S-kvinnors Nalin Pekgul och Gringos Zanyar Adami.
Tidskriften Attention och sajten Dagens Ps har utsett Sveriges viktigaste trendsättare 2006, där jag finns bland Zlatan, Reinfeldt, biskop Caroline Krook, Lena Mellin, Carl Bennet, Victoria och andra.
Jag påstås vara "den starkaste rösten på Sveriges största tidning med egen VIP-insyn i socialdemokratins kärna".
Bäva månde Göran Persson...
Ja, ja alla dessa listor.


Kommentarer

hits