Lite måndagsmail igen

...garvade så rått och hjärtligt som när jag läste om Ranelid.
Tack, Fredrik.
Ska bli intressant att se vad han svarar med.
Henrik

Svar: Hans fru lär riva bort sidor med otrevligt innehåll innan Björn får tidningen. Tror inte han läser blogg heller. Så det är lugnt.
***
apropå din ranelidkrönika: Kälkborgerligt,
småborgerligt.. Så många handfasta skällsord har jag nog bara läst i Proletären förr.. ;)
Som Göran Greider skrev om Guillous Tjuvarnas marknad: "Nog med hat för att driva en halv arbetarrörelse". Du får väl driva den andra halvan då.
Många knutna nävar-hälsningar
Mikael

Svar: Greider! Satan vad bra han är. Den smarta nya vänstern. Love it.
***
Jag orkar inte mer. Jag gör därför ett sista desperat försök. Jag tittade på baseball igår och i en reklampaus spelades en rap-låt som innehöll sampling av Nazareths "Hair of the dog". Vet du vem artisten är?
mvh
Hans

Svar: Nix. Nån annan?
***
Hej Fredrik!
Du måste använda galltvål på rödvinsfläcken! Jag fick rödvin på min nya top men fläcken gick helt bort när jag gnuggat på galltvål före maskintvätten. Testa! You´re in for a treat!
Ha det!
Marit

Svar: Galltvål!
***
Seriöst Fredrik, din blogg skulle lika gärna kunna vara en fjortis krypin på lunarstorm. Det enda som fattas är ju lite småsöta poserbilder på dig själv, iklädd ett tajt vitt linne, Björn Borg-kallingar, lite vax i håret samt alltiop fotat med en halvkass webcam. Fixa! ;)
Mvh Jonas

Svar: *Kjamis*
***
I vilken butik köper du Lucky Strikesnus?
Har inte sett det i Göteborg än...
MVH Stefan
Svar: Min kompis Johan sägedr att den bara finns i Söderhallarna, Stockholm.
***
Hej!
Nu när Linda har svarat får du visa att du törs. Gillade det du skrev om Persbrandt.
MVH
Anna

Svar: Fast hon svarade ju vaniljglass på nästan alla frågor. Så I don't think so.
***
http://music.yahoo.com/read/news/12061712
/M
Svar: Tack. Jackson Browne återupprättad? Hm, kanske.
***
En fotograf som bloggar, vem kunde ana? http://pontushook.blogspot.com/
Blogga lugnt,
Pontus

Svar: Sweet.
***
Tjena Fredrik
Sitter så här på morgonkvisten och läser din blogg. Många bitar att dra på smilbandet åt, något som behövs så här. Detta är ingen snyfthistoria, utan bara en liten överblick på mitt liv just nu. Mina föräldrar blev hemlösa i början av året pga missplacerade pengar och en vräkning. Tråkiga var väl att jag sa upp min lägenhet i hopp om att kunna hjälpa dem ekonomiskt (jag är 20 år) vilket tyvärr var förgäves. Nu bor dem utanför stan i en 1a i väntan på ett hus de ska få hyra den
1a September, medans jag drar runt på gatorna i Halmstad och sover hos en ny kompis varje natt. Min familj tror att jag har det bra, då jag inte vill oroa dem eller belasta dem genom att tränga in mig där de bor nu (jag får verkligen inte plats). Det är en tung situation som jag hoppas kommer lösa sig snart, men jag ville bara slänga iväg ett par ord och ge tummen upp till din blogg som jag tycker mycket om att läsa. Du verkar vara en världsvan kille, något som jag själv hoppas få bli någon dag. Får väl hoppas att tillfället bjuds (och plånboken tillåter).
Ha en fin dag idag
Fred,
A i Halmstad

Svar: Åh fy fan. Vet inte vad jag ska säga. Jag vill gråta. Hoppas att du får rätsida på allt.
***
hej
de bloggar som du rekomenderat har varit av mycket god kvalitet,men nu är det min tur att rekomendera en bloggare till dig
http://larstomlov.webblogg.se/
underbart skön kille.
lycka till i framtiden
ps/ har inte du enbok på G ? /ds

Svar: Kanske en bok på G.
***
Du Fredrik, jag tycker du är rätt jobbig nu för tiden, men en gång tyckte jag att du var bäst. Du skrev en gång en sjukt bra krönika, här är den: http://www.aftonbladet.se/puls/0101/26/kronika.html
Jag har den inramad. Den är gulnad och skrynklig i min ram men den hänger alltid uppe för den är nåt av det finaste som skrivits. Det är så lätt att glömma, Fredrik.
It's all about the ride.
Ha det gött.
/Anno
Svar: Åh. Jag minns det. Sånt skriver man när det är lågtryck, som en besvärjelse.hits