Jag, en bulimishoppare

Måste göra nåt åt min shoppingångest.
Ni vet allt är fult och passar inte. Expediterna är livsfarliga. Provrummet är för ljust. Fetman är för stor. Leverfläckarna skiner äckligt. Alla andra är snygga och flinar. Små små stänk av panikma.
Som regel blir det inga kläder.
Förutom då ibland och då shoppar jag som en tokig! Som en riktig, certifierad bindgalen bananasdåre. Allt på en gång, kollar inte ens prislappen, provar knappt, bara köper köper konsumerar köper. Bulimishopping. För att bli av med det.
Jag vågar inte berätta hur mycket jag spenderade på Nitty Gritty i går under en 30-minuters shoppingspree. Men mer än en normal barnfamiljs matmånadsbudget. Och det har jag inte råd med längre. Har ingen USA-korrelön numer. Men vilka fina kläder! Superfina! Underbara!
Hoppas att de passar. Om de passar ska jag gå på dejt med nån.
Fredrik

hits