Hej då Berlusconi

Det ser trots allt ut som om Prodis valallians blir den slutliga segraren i det minst sagt jämna italienska valet.
Ännu har inte alla utlandsrösterna räknats. I kväll lär vi få veta det exakta resultatet.
Det är en skör majoritet som Prodi har att hantera framöver.
Det känns ändå underbart att Berlusconi röstats bort.
Nu drar jag på påsksemester.
Till Rom!


Kommentarer

Postat av: Markus

Trots sitt inflytande över Italiensk media lyckades alltså inte Berlusconi. Gräsrötterna måste gjort en bra valkampanj för Prodi. I USA går det åt liknande håll men gräsrötterna ersätts av Nätrötter, folk som aktiverar sig på internet. Det har blivit någon form av motreaktion mot de partier som "äger" media. Det verkar som även denna rörelse sprider sig till Sverige. Den 20 maj kommer Joe Trippi till Sverige till ett evenemang som kallas Nätrot 06. Det här kanske blir startskottet till Sveriges nätrotsaktivism.

2006-apr-12 @ 01:36:29
URL: http://spaces.msn.com/fors
Postat av: inga johanson

Hur gör man för att maila till dig, min dator svarar: Could not perform this operation because the default mail is not properly installed,
Var står din mailadress?
Jag vill gärna ge dig tips på esperantolänkar.
Inga Johanson

2006-apr-12 @ 20:39:09
Postat av: Lillemor Lundström

Måtte Berlusconi bli degraderad till trappstädare! Min egen verklighet här uppe i lilla vännäs kommun är då så här:förslag har getts om att alla 15 timmarsbarn ska tas från befintliga verksamheter, till nya lokaler med nya kamrater och ny personal, allt för att klara barnomsorgsköerna till hösten. Vad händer med våra heltidsplatser? Jo vi får söka om dom tills i januari då vi börjar jobba igen.. Tycker så himla synd om barnen, de får agera kastkäppar i ett politiskt spel! Trots Att regeringen har angett riktlinjer för 15 timmars barn.Trots att de allmänna råden säger annorlunda. En av rektorerna fräste av med att säga: Det är ju trots allt bara rekommendationer.. Varför blir det så sjuka lösningar? Barnen far ILLA! Vad säger du Som är politiskt insatt? Kan de verkligen klubba igenom såna här förslag ? Är det lagligt?

2006-apr-16 @ 20:05:03
URL: http://blogg.expressen.se/lillajag
hits