Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 5 NOVEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Janne Josefsson

Samhällsjournalistikens hårdaste slugger Janne Josefsson mosar vem som helst i jakten på sanningen. Det kan bli ett himla mezz men det är ju svårt att laga omelett utan att knäcka ägg, och jag tror att Josefsson gör vad som måste göras. I går startade ”Fittja Paradiso” i SVT, sänt från elfte våningen på ett höghus i Fittja i Stockholm. Väldigt otidsenligt, väldigt rätt. Men ringer han mig slänger jag på luren. Nävars.

2 (NY)
Marie Richardson

Med i Stanley Kubricks lysande ”Eyes wide shut” – där hon är stentänd på Tom Cruise – och svenska ”Noll tolerans”. Och är Skärgårdsdoktor-Wilmas mamma (sänds i vår). Och är sambo med coole Jacob Eklund!

3 (NY)
Lars Bygdén

The $ 1000 Playboys från Sundsvall gör den bästa amerikanska rock’n’roll ett svenskt band gjort. Någonsin. Kanske är countryvarianterna inte lika starka, men hey, ”Preacher” hade platsat på Stones ”Exile on main street”. Köp.

4 (1)
Minoo Bigner

13 år gammalt, men ”Bullen” är fortfarande strålande. Nu med rätt-rådiga Minoo Bigner och pedagogiske Rickard Olsson. Kids - i alla åldrar - som följer ”Bullen” blir bra människor. Garanterat. Varje måndag klockan 19 i SVT 1.

5 (NY)
Johan Wahlström

En strålande skådespelare och komiker (kolla in var Robert Gustafsson lärt sina tricks) som gör succé just nu som den allra roligaste ”politikern” i skojiga ”Parlamentet” på TV 4, måndagar.

6 (NY)
Joakim Thåström

Det måste vara hemskt att konkurrera med sina egna klassiker från Ebba Grön-tiden, men har ni köpt dem och gillat dem så finns det ju all anledning att köpa ”Det är ni som e dom konstiga, det är jag som e normal” (Årets titel!).

7 (1)
Johan Rheborg

En av de roliga killarna i Hassan-gänget, som är mer strålande än någonsin i krogshowen ”Hassan på Grand”. Tv måste köpa in den och sända hela tiden. Superroligt.

8 (NY)
Sara Isaksson

Medlem i gullpopgruppen Gloria som gjort en trevlig skiva som du ska köpa om du känner dig vuxen, gillade Fleetwood Mac och känner att du behöver ett lilafärgat och mjukt soundtrack till hösten. Inte dumt alls.

9 (2)
Rebecka Liljeberg

Hårt extraarbetande skådespelerska som syns på bio i ”Sherdil” och video i ”Fucking Åmål”. Dessutom gör hon hemsidor.
Rebeckas ”personliga hemsida”

10 (NY)
Robinson-Lisa

Jag har en vän som hatar varenda sekund av Robinson-Lisa. Hon kallar henne ”moderatkärring”. Taskigt va? Vi får se om hon har rätt, just nu gillar jag Robinson-Lisa. Fortsättning i morgon kl 20.00. Men det vet ni ju.

Utelistan
1 Erik Blix
”Kalas-TV” är en otrolig kalkon. Gör ”Detta har hänt” igen.

2 Robinson- Robban
Vilken lelle. Helt otroligt.

3 Ulf Larsson
Höhöhö, hehehehe, hahahahaa. Håhå.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!