Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 5 NOVEMBER 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på tv4

Ally McBeal
   Just nu är ”Ally McBeal” fruktansvärt bra. Förstärkningarna med ursköna bitchen Ling och sarkastiska Nell har en del i det, men framför allt är manusen briljanta. Och min jätteidol Biscuit har börjat shaka loss och har lärt sig sexknepet ”knävecket” av firmans andra ägare, den helbisarre Richard. Det är bara helt strålande. Varje tisdag kl 21.00 på TV 4. Får inte missas.

knäcker på bio
Austin Powers
   Hihi! Nya filmen om 60-talsagenten Austin Powers (Mike Myers) är ofta sanlöst rolig. Scenen där Dr Evil dricker Austins Mojo (stake) och Marvin Gayes ”Let’s get it on” går igång är bara fullständigt genialisk. Så gå på bio och se Austin Powers och bli på gott humör, det behövs nu när allt börjar bli vintergrått.

knäcker på nät

www.jesusdance.com
Ni minns väl hamsterdansen och kodansen? Nu kommer jesusdansen. Lite hädiskt, kanske, men ganska så festligt.

knäcker cd

Höstmusik
   En cd som värmer i höstmörkret, som Anders Hvidfeldt skulle uttryckt saken. Hösten har ju en viss stämning, liksom mjuk, härlig och deprimerande på samma gång. Så jag spelade in en cd med min tolkning av höstlåtar. Hela låtlistan har du här.
  Hösten känns liksom country och Massive Attack. Skriv nåt kul så kan den bli din. Stråkar är väldigt höst, eller hur?

knäcker video

Bulworth
   En genial film. Warren Beatty har skrivit och spelar senatorn som lägger ett mordkontrakt på sig själv och börjar säga sanningen - vilket blir en sån succé att han vill avbeställa självmordet, vilket inte är det lättaste...
  Det är svinroligt, men framför allt intelligent och samhällskritiskt. Warren Beatty är en av tidernas coolaste skådisar – och det gör inte ont att se tuffa Halle Berry heller. Dessutom med ett strålande soundtracks med de största hiphop-klassikerna. Hyr!

Veckans Virtanen
Virtanens val