Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 13 AUGUSTI 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Ernst Billgren

Är en jäkel på att skapa mediahype - nu ska han starta ett band med Olle Ljungström - kring sin bok ”Min kamp”. Billgren är en frän konstnär som vågar bryta mot konstvärldens småborgerliga konventioner och göra udda grejor, som att vara med i ”Fångarna på fortet” och skriva en bok som hänger ut kändisar. Dessutom är han gift med duktiga Helene Billgren.

2 (NY)
Nina Persson

Jädrans vad cool hon låter. ”Burning down the house” med Tom Jones & Cardigans blev lika bra som den kan bli, trots allt är det ju en svår låt.

3 (NY)
Plura Jonsson

Sveriges bästa rockband genom tiderna är tillbaka, producerade av Peter Le Marc. Eldkvarns nya ”Limbo” låter ungefär som Dylans senaste och är jämnare än ”Lyckliga tider”, men utan samma lysande toppar.

4 (NY)
Emma Sjöberg

Jag ska väl inte påstå att jag är speciellt förtjust i fotomodeller som blir skådisar/sångerskor/ whatever, men det är ganska tufft att hon får vara med även i Luc Bessons uppföljare till ”Taxi” - fiffigt döpt till ”Taxi II”.

5 (1)
Ludmila Engquist

Det är svårt att förlåta fusk och doping, men det är lätt att älska någon som kämpar mot cancern och vinner 110 meter häck på en världstid.

6 (3)
Peter Wahlbeck

Sveriges viktigaste komiker gjorde ett strålande ”Sommar” och i höst kommer han med en bok. Men när får han ett eget tv-program?

7 (NY)
Malena Ivarsson

Otroligt cool.

8 (NY)
Sven Wollter

En av Sveriges främsta skådespelare som gör en roll mot Antonio Banderas i ”Den 13:e krigaren”, som antagligen är skitkass men Wollter är alltid Wollter och Banderas är ju stor.

9 (8)
Rebecca Liljeberg

Otroligt stor! I lördags såg jag henne sitta på en uteservering i Gamla stan! Nästan som att se Julia Roberts... Hyr ”Fucking Åmål” om du inte gjort det.

10 (9)
Robyn

Sommarturnén är slut, men inte Robyn. Robyn kan bli hur stor som helst för hon är hur bra som helst. Kolla in Bobo Ericzéns tv-dokumentär ”Vi har varit på turné” nästa torsdag (del 1 var i går).

Utelistan
1 Liston Söderberg
Man tror liksom inte att såna som Liston finns. Men kanske är hela Sverige fullt av inskränkta böghatare, fortfarande?

2 Victoria Silvstedt
Hon är faktiskt ett skämt som artist. Framträdandet på Okej-dagen var otroligt pinsamt.

3 Robban Broberg
Han KAN ta mig tusan inte längre skriva en låt utan att löjla till dem med en massa fjantiga 40-talistrim.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!