Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 13 AUGUSTI 1999
  


Äntligen lite glamouröst sex i Vita huset


Skriv till mig!
fredrik.virtanen
@aftonbladet.se


Tyck till om Virtanens krönika!

Innelistan
Vad är det som gäller just nu?
Utelistan
Och vad är det som går bort?
De knäcker


USA:s president Bill Clinton kan ha haft sex med Barbra Streisand.
  Alltså, han kan ha haft sex med Barbra Streisand, jag säger inte att han har haft sex med Barbra Streisand, men han kan ha haft det. I en ny bok antyds att Hillary Clinton varit upprörd över att Barbra sovit över i Vita huset, så pass att hon förbjöd dem att umgås i fortsättningen om inte hon var närvarande.
  I så fall:
  Äntligen.
  Äntligen lite glamour i hela den här sjaskiga historien.

Jag menar, är man president of the United states är det ju så enormt... banalt... att ha sex med några praktikanter när man kan få vem som helst i hela världen.
   Så fantastiskt... oglamouröst.
   Det finns i och för sig något väldigt bakvänt coolt och sympatiskt anspråkslöst (och inte så lite perverst) över att ha sex med korkade praktikanter, men ack så grått, ungefär som... Hugh Grant som i verkliga livet - tvärtemot i ”Notting Hill” där han blir kär i filmstjärnan som spelas av Julia Roberts - köpte sex på en gata i Los Angeles.
   John F Kennedy låg med Marilyn Monroe.
   Bill Clinton låg med... Monica Lewinsky.
   Det låter liksom inte cool.
   Men nu så. Barbra Streisand - hon den sexiga och suveräna med näsan, ni vet - är ganska bra jobbat och äntligen lite kristallkronor och stjärnglans över USA:s ”kungahus”.
   Och över Bill.
   Tidigare framstod han bara som en snuskgubbe. Nu framstår han åtminstone som en snuskgubbe med ambitioner.

Dessutom: Tänk så poppis Clinton skulle kunna bli bland USA:s förtappade ungdom när han både rökt gräs och haft sex med Tori Spelling, Madonna och Courtney Love... han kunde bli den första president som fick sitta i tre mandatperioder!
   (Förresten låg Ronald Reagan med henne som spelade Angela Channing i ”Falcon Crest”, men det var ju tidigare och en annan sak men ändå festligt.) För övrigt citerar jag Bob Dylan:
   ”Even the president of the United States sometimes must have to stand naked”
   Vi säger så.

   
  MER I PULS