Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 21 DECEMBER 2000
  

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på video
Notting hill
”Notting hill”
Nu finns den på video - förra årets mysigaste film. Stadsdelen Notting Hill är en av Londons mest invandrartäta, det märker man inte i den kritvitt medelklassiga filmen som bland annat Brett Anderson i Suede menar är rasistisk. Men glömmer man titeln är den ju alldeles underbar och härligt upplyftande i januarideppet. Jag ska absolut se den igen.


kul på tv 4
70's show
”That ’70s Show”
Det är 1976 med utsvängda byxor, ”Charlies änglar” på tv, blommiga tapeter, bruna kylskåp och Sylvester Stallone på bio. I alla fall i serien och så var det nog på riktigt också. Eric Forman och hans nördvänner hänger i källaren och vill bli vuxna. En varm och kul serie - som en blandning av ”Waynes world” och ”Fonzie” - om än lite väl kysk. Men det kanske var så i det riktiga USA, medan det var flower power och sexfester i San Francisco. Serien är gjord av Mark Brazill och Bonnie & Terry Turner, som gjorde ”Tredje klotet från solen”, som ju var himla kul i början. TV 4, torsdagar kl 20.00.


stinker överallt
Lennie
”American woman”
Lenny Kravitz hjärndöda gitarrfunklåt måste kan vara den absolut mest enerverande som gjorts. Fyrkantig och iskall. Platt och osexig. Jag vet att den är gammal, och just därför är det så irriterande att den fortfarande spelas i radio och visas på musikkanalerna. Sorgligt att Lenny Kravitz, som var så bra en gång (”It ain’t over ’til it’s over”, ”Stand by my woman”, ”Are you gonna go my way”) tagit slut så gigantiskt.


pajas på nätet
Internet dårhus
http://www.theshower project.com/
Internet är ett dårhus. Här är en kille som slog vad om att han skulle duscha naken med 100 tjejer under ett år. Det är lite kul, men det hade ju varit ännu roligare om de 100 bilderna varit nakna... Hans nästa projekt är att duscha med 100 män. Lycka till?



Veckans Virtanen
Innelistan