Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 21 JANUARI
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Katarina Ewerlöf

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 2
Katarina Ewerlöf
Välförtjänt Guldbaggenominerad till bästa skådespelerska efter toppeninsatsen i Kjell Sundvalls ”Tomten är far till alla barnen”. Dessutom kan du se henne i ”Beck - vita nätter” i TV 4 på söndag. Det är verkligen ingen av de bästa Beckfilmerna, men filmen räddas av utmärkt skådespeleri av Ewerlöf, Peter Haber, Micke Persbrandt och Emil Forselius. Katarina Ewerlöf verkar enormt ambitiös och är helt trovärdig i varje roll man ser henne i.
2 NY
Peter Birro
En av Sveriges mest lovande dramatiker intervjuas av Stina Lundberg i SVT 1 i morgon klockan 22.00. Där snackar han om ”Hammarkullen” och kommande ”Knockout”, också ett samarbete med Agneta Fagerström-Olsson. Birro kan bli jättestor.
3 NY
Annika Lantz
En fröjd varje morgon i Morgonpasset i P 3, mellan 6 och 9. Nu hör ju jag väldigt lite och vid olika tider eftersom jag är så trött, men eftersom de inslagen är bra så borde väl allt vara det?
4 1
Stefan Sundström.
Sjunger ”Barnatro” på ”En salig samling”, Frälsis-skivan som gör jättesuccé och ordnar miljoner tallrikar soppa till hemlösa och hungrande. Köp skivan du också, den svänger mycket mer än soldaterna brukar göra på torget.
5 NY
Niklas Frisk
”Cry no more tears” med Sweet Chariots (Niklas Frisk från Atomic Swing och Andreas Mattson från Popsicle) är makalöst bra livsbejakande rock. Tufft med ”Happy day”-partiet, snodd rätt av från Edwin Hawkin singers originalversion.
6 NY
Björn Borg
Tenniskungen utsågs av nyinstiftade idrottsakademien till ”århundradets svenska idrottsperson”. En rättvis utmärkelse för vad han presterade på banan. Tvåa blev Ingmar Stenmark, trea ”Ingo” Johansson.
7 NY
Stefan Wermelin
”Livet är en fest” tar i 30 tvåtimmarsavsnitt upp hela den svenska rockhistorien. Mycket ambitiöst. De första programmen har varit utmärkta, om än aningen hattiga mellan tidsperioderna. Slå på P 3 på söndag kl 17.
8 NY
Thomas Gylling
Härligt avsnitt om sleeze, kitsch, kult och kalkon i SVT i tisdags. Thomas är en härligt knasig kille som det liksom sprakar om. Det behövs i det gråa land vi alla älskar. Hoppas kommande ”Mosquito” blir lika fräsiga.
9 NY
Deetha
Har några riktigt svängiga låtar på ”Deadly cha cha”. Versionen av Madonnas ”La isla bonita” (El paraiso rico) är en av dem och den verkar bli en hit till sist. Det vore välförtjänt, Deetha är Sveriges främsta kvinnliga rap-artist.
10 2
Magnus Härenstam
Han är inte bara Sveriges svar på Alex Trebek i Jeopardy, han är en av de roligaste killar vi haft också. Kolla in honom med radarpartnern Brasse Brännström och Pia Green i Lasse Hallströms ”Två killar och en tjej”, 15.25, söndag TV 4.

Utelistan
1
Bengt Magnusson
Synd att TV 4:s bästa nyhetsankare också blir spelpajas.
2
Martin Timell
Folklig, festlig, fånig.
3
Lasse Åberg
Ja det är dumt, men eftersom jag vet att Hälsoresan är kass kan jag bara inte stödja den med ännu en biobiljett.


Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: ettan@aftonbladet.se
tips: 08-411 11 11
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
  FLER NYHETER