New Orleans is calling

Bjurre är helt galen i sms där i New Orlens. När jag vaknade i morse var det runt 10 stycken han hade singlat iväg.
Den helglediga New York-korren meddelar bland annat att ett paket cigg bara kostar 3, 5 dollar och att det förstås röks överallt i The Big Easy.
Han lullar Bourbon street fram med en Hurricane i näven. Precis som han gjorde för 12 år sedan. Då kände vi inte varandra och han skrev en krönika om hur soft det var just i New Orleans med att man kunde gå från ställe till ställe med drinken med sig. Jag tänkte då: "Den där Bjurman, det är en cool snubbe det". Och nåt år senare började jag på Aftonbladet och senare blev vi bästisar. Vi har varit i New Orleans tre gånger ihop. Eller är det fyra? Nu är han där ensam och jag är här.

Well, hur sweet det än är i Naawleans så är det ändå Stockholm som gäller. Funderade att dra till Popaganda men fick höra att vi redan missat Florence Valentin så det blev en keff film på TV3.
Ack ja.
Rökningen har spårat ut en aning, det har blivit mer än de där två paketen som jag skulle fått röka under veckan. Snarare har det blivit tre sedan i måndags. Eller är det rent av mer?
Två dagar kvar.
Sedan blir det festsnus.
Hur går det för er?

Virr
hits