Writers block & rökrumsblues

Jag har ett svårt fall av att inte kunna skriva (det har du väl alltid, höhö, tänker du då) och det är ruskigt jobbigt. Jag har en hel sida att skriva klart till i morgon.
Så jag tog med DN till rökrummet (jag veet, men tja, det är bara 2 veckor kvar av rök och…blablabla) och försökte hitta lite inspiration där. Min vän från förr Karolina Ramqvist gillar fortfarande hiphop, noterade jag, och det är ju väldigt retrogulligt.
Och sedan skrev åsiktsmaskinen en kraftigt rolig iakttagelse om bögarnas dåliga smak. De kände inte igen Rufus Wainwright på Kharma! Jag tänkte också på det när han berättade det under konserten på Södra teatern. Anna Book däremot, hon hade fått ligga.
Och sedan skrev Kristoffer Poppius ordet "diskoturkskägget" och då skrattade jag så jag baxnade. Diskoturkskägg! DN På Stan är så himla mycket roligare när den är rolig än när den är magsur och ägnar sig åt trötta efterslängar. Fortsätt så, kids.
Men nån inspiration hittade jag inte.
Men som vi brukar säga: papper i maskin!
/Virren

hits