Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
MÅNDAG 12 JUNI 2000
 
 

Christer Björkman sa ja till sin Martin

443 MÄNNEN I VARANDRAS LIV Här lovar de varandra evig kärlek, schlagerstjärnan Christer Björkman och musikalartisten Martin Kagemark inför vigselförrättaren Mona Sahlin.
Foto: CALLE TÖRNSTRÖM
På en båt som låg för ankar i Valdemarsvik sa schlagerstjärnan Christer Björkman, 41, och musikalartisten Martin Kagemark, 25, ja till varandra.
  – Älska varandra och älska livet. Och lova mig att ni fortsätter göra som det står i era förlovningsringar, sa vigselförrättaren Mona Sahlin när Christer och Martin ingick partnerskap i går.
   ”Kom låt oss älska – nu” står det i parets förlovningsringar som de växlade på midsommarafton förra året. Samtidigt som de bytte ringar friade Martin.
  – Jag visste då att han var mannen i mitt liv, berättar Martin för Aftonbladet.
  – Jag trodde att det största som kunde hända i mitt liv var när jag vann schlagerfestivalen, men det här, det slår allt, kommenterar Christer sitt eget bröllop i går.

Möttes för två sedan
   Paret träffades för två år sedan när de medverkade i Richard Herreys uppsättning av ”West side story” på Oscarsteatern, sedan dess har de hängt i hop.
  Till tonerna av ”The look of love” steg brudparet ombord på skärgårdsbåten ”Oden Gamle” i Valdemarsudde utanför Djurgården i Stockholms skärgård.
  Mona Sahlin uppmanade brudparet att vara ett gott föredöme både för varandra och för andra. Bredvid stod mammorna Anita Kagemark och Ulla Björkman redo med ringarna, båda rörda till tårar när de ”överlämnade” sina söner till varandra.
  Lena Philipsson, som varit Martin Kagemarks idol sedan barnsben, sjöng sin schlagerhit ”Om igen” bara för brudparet. Nanne Grönvall sjöng sin och Peters sång ”Det vackraste”.

Annika Sundbaum-Melin
Annika
Sundbaum-
Melin

Festen fortsatte på Grand Hotel

   Efter seglatsen fortsatte festligheterna på Grand Hotel i Stockholm och i dag reser paret på bröllopsresa till St Tropez.


Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: [email protected]
tips: 08-411 11 11
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
  FLER NYHETER