Jag ska solidaritetsknulla

I dag hörde jag att det går väldigt bra för boken om mig, Gravidchock, i utlandet. Den är såld till Frankrike och Norge och nu står Tyskland och Finland på tur plus att flera andra länder är intresserade. Undra om jag får åka till Paris och dricka rödvin nästa vår då eller om det bara är Belinda Olsson som får glänsa. Här är en lista med saker jag ska göra i helgen: Köpa svampkräm på Apoteket. Pevaryl borde sponsra mig. Ligga med Teo. Jag ska solidaritetsknulla. För lusten bara försvann nu i åttonde månaden. Innan kunde jag känna mig nästan mer kåt. Nu är det dött. Det är tragiskt men sant. Så jag släpper till lite för att muntra upp honom stackarn. Jag kan ju läsa en bok under tiden... Köpa grillchips, som jag är besatt av, och kolla på video Knarka. Nej, Jag skojade bara. Men häromdagen när jag läste en sådan där Mammatidning fick jag faktiskt lust. Gud vad kommer alla dessa präktiga, glada, hurtiga kvinnor ifrån. Som liksom får foglossning och fetma att låta som en... välsignelse? Är det mig det är fel på?? Nä. Jag är normal, dem är konstiga. Trevlig helg alla sötnosar där ute.
img