Gravidyogan katastrof!

Några av er läsare har mejlat och undrat vad som hände med den där gravidyogan jag fick av Teos mamma, Dimitra. Jodå, jag tog mig dit. Det var precis så flummgt som jag hade föreställt mig med mycket ljus, konstiga doter, mycket hmmmm:ande och hon instruktören hade en stor linnesjal virad runt huvudet och en röd prick mellan ögonen och pratade vääääldigt lååångsamt, lite som någon med grava talsvårigheter. Vi var tio höggravida brudar på mattor. Och det var till min stora förvåning rätt skönt, övningarna hjälpte mot ryggontet kändes det som! Just en övning där vi skulle ligga ner och andas djupt medan vi lyfte ena benet och armen var fantastiskt skönt... så skön att jag inte fattade något när hon instruktören plötsligt stod och knuffade på mig. Va? Var är jag? mumlade jag. När jag slog upp ögonen så insåg jag att jag hade somnat. Yogan var slut, det var tänt i taket och jag hörde tjejer fnissa när de gick förbi. "Du snarkade" var instruktörens enda kommentar. Jag ska inte gå dit igen.
img