DN-Cronan tramsar

Först skrev Cronan ett litet bloggpåhopp i DN.
Så här skoj svarade jag.
I dag skriver han igen läser jag på Skugges blogg så jag går och letar fram en DN hos vaktis. (Inte heller denna gång är krönikan utlagd på nätet. DN är för mallig för det?)

Kära kära Johan Croneman. Du ska inte komma och påstå att du är så korkad att du tror att jag är så korkad att jag skulle ha kommit med "en bloggspya" utan att ha läst din krönika. Du fattar givetvis att jag läste din krönika innan. Vilket tramspåhopp, gosse!

Okej. Sedan undrar du hur "man" (vem?) skall "försvara och skydda bloggen från den mediaelit som redan har gigantiskt utrymme, men inte nöjer sig med mindre än allt"?.
Tja du Johan. Det är en konstig fråga det där. Det är ju inte som att vi mediabloggare stjäl utrymme från någon annan. Nätet är så stort, så stort, så stort att det finns plats för alla.

Bloggen är för övrigt till för eventuella fans. Inga andra behöver ta del av den.

I övrigt får du och din fina v-ringade kashmirkofta tycka precis vad som helst om bloggar.
Jag tycker att det är kul att du kör metaspåret och jag undrar:
Hur ska man försvara och skydda tidningarna från den mediaelit som redan har enormt utrymme och som skriver krönikor om bloggar som handlar om bloggar som skriver om krönikor?

Fredrik V.

Ps. Jag överväger dock att börja prenumerera på DN igen eftersom jag påmindes om hur briljant Fredrik Strage är när jag läst tidningen i helgen. Kan jag få en prenna gratis, kan du fixa det Johan så bjuckar jag på en bira på PSB eller kanske Folkhemmet, det har blivit rätt bra i köket där igen?.hits