Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 10 DECEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen

1 (NY)
Katarina Ewerlöf

Tidigare har du sett henne som grannen Mona i halvroliga tv-serien ”Pappas flicka”. Nu ser du henne dominera ”Tomten är far till alla barnen”, Kjell Sundvalls lustiga skröna om en modern familjs julförfall. Katarina är kvinnan allt spinner kring, hon som har barn med tre och en halv (...) snubbe och alla – inklusive deras nya fruar – är hos henne och firar jul. Det är helkul fram till slutet som kanske är aningen platt, men alla skådisar är toppen och Katarina är allra, allra bäst.

2 (NY)
Stefan Sundström

Gör en alldeles fantastisk, helt oironisk tolkning av ”Barnatro” på kändisplattan till förmån för Frälsningsarmén. Sundström har aldrig sjungit bättre. Andra artister är Magnus Carlsson, Incka, Roffe Wikström, Stonefunkers m fl. Köp!

3 (NY)
Lasse Kronér

Är med i Iggy Pops video och får David Bowie till Bingolotto. Då är man faktiskt riktigt, riktigt stor. Men fattar Bowie vad han ger sig in på?

4 (NY)
Nicolai Dunger

”Something in the way” är ju som bekant värsta låten, varför köper ni inte den?

5 (NY)
Sami Sirviö

Kent är ju tillbaka och Kent är Sveriges största rockgrupp, utan konkurrens. Sologitarristen Sami ser dessutom ut som en riktigt hård snubbe. Riktigt, riktigt hård.

6 (NY)
Jesús Alcalá

En av Sveriges absolut vassaste debattörer. Fruktansvärt kloka och välskrivna ord. Hela tiden, nu senast om nassarna som sköt poliser i Malexander.

7 (NY)
Åsa Karlin

Åh, jag har varit kär i henne sedan "Goda grannar" för typ 10 år sedan. Kolla in henne i andra delen av ”Underbarar kvinnor vid vatten” på måndag i SVT. Åsa är alltid bra och det är dags för stort genombrott nu.

8 (8)
Erik Gadd

”När jag var liten sa min mamma inte nej hon sa naaaaj.” Klassisk rad från när Eric sjöng på svenska. Nu sjunger han som bekant på engelska.

9 (NY)
Robert Gustafsson

”Blond, tjock och konstig” i Killinggängets strålande krogshow på Grand hotel i Stockholm – och nu finns ”Torsk på Tallinn” på video. Ett julklappstips.

10 (NY)
Fredrik Lindström

Nu finns han på cd igen – en stand-up-skiva vid namn ”www.matapa.nu”. En matapa är en mattant, enligt Fredrik. Köp cd:n om du gillar Fredrik och det antar jag att du gör, det gör väl alla?

Utelistan
1 Anki Edwinsson
TV 4 skippar väderflickorna. Det är nästan lite sorgligt.

2 Loket Olsson
Vad gör du nu förtiden, varför hör du aldrig av dig?

3 A-Teens
Förlåt, de är ju så söta, men det behövs ingen ”Happy new year” med A-Teens, eller hur?

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!