Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 19 NOVEMBER 1999
  

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


Vinn en grym cd
Hembränd soul
   Den här veckan har min vän Jens Lundqvist a.k.a. Dimman a.k.a. Fikakungen a.k.a. Gud (i flippersammanhang) bränt en skiva med helt knäckande soul. Ganska så överkurs, skulle man kunna säga, men ibland har han faktiskt ansträngt sig för att vara aningens, aningens folklig också. Låtlistan hittar du här.
  Höst-cd:n vanns av Sabine Louvet som vill ge den till sin syrra för att hon ska sluta att bara lyssna på Britney Spears och A-Teens. Det var en himla bra anledning. Skriv nåt smart så kan du vinna Dimmans cd.

Bra tv3

Felicity
   Vet inte riktigt vad det är, men någonting kring studenttjejen Felicitys liv i New York är mycket rörande och vemodigt. Kanske för att allt är så typiskt: killarna hon blir kär i ligger med hennes väninna, och killarna hon inte bryr sig om blir kära i henne. Så är det ju ofta, för både tjejer och killar. ”Felicity är” en mycket sympatisk serie, så stäng inte av TV3 när ”Dawsons creek” är slut klockan 21 på måndagar (= toppenmåndag).
Kul på SVT
Veckans dödsfajt
   Du har säkert sett ”Celebrity death match” på MTV, om inte så kolla in repriserna på SVT1, tisdagar kl 22. Céline Dion får hjärnan utdragen genom ögat. Mick Jagger spetsar Steven Tyler med tungan. Jerry Seinfeld dödas av ”Elaine”, ”George” och ”Kramer”. Brandy låter Courtney Love massakeras av en grizzlybjörn. Osv. Hihihi.

Skoj nätet

gallery
   Ni minns den där galna turken Mahir som man fick mail om hela tiden för nån månad sedan. Nu finns det en annan, nästan lika löjlig herre som vill ha tjejer.

Svänger cd

Dr Dre: ”2001”
   Västkustens übergangsta nummer 1 har mognat och oroar sig över familjen, knarkhandel och otrohet. Det är en lätt vemodig platta, men mannen det svänger på vilket dansgolv som helst. Gästar gör bland andra hans protegé Snoop Doggy Dogg, gamle N.W.A-kamraten Ren, r&b-stjärnan Mary J Blige och min egen smatterbandsrappande favorit Eminem, vars fantastiska debutplatta ”The Slim Shady LP” Dr Dre ju producerade. Bang bang!



Veckans Virtanen
Virtanens val