Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 12 NOVEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Johanna Rosenqvist

Stämde Grums kommun för att hon mobbades i skolan, och för att skolan förvärrade mobbningen genom att hantera den fel. Hon vann och får 125 000 kronor i skadestånd. Johanna Rosenqvist är en otroligt tuff tjej som vågade stämma kommunen och jag hoppas att alla som mobbade henne skäms som de hundar de är. Eventuellt kommer kommunen att överklaga domen, och det kanske är bra för om hovrätten bestämer något blir domen prejudicerande - och en massa andra mobbade barn kan få skadestånd.

2 (3)
Lars Bygdén

Förgrundsfiguren i The $ 1000 Playboys från Sundsvall som gör den grymmaste amerikanska rock’n’roll ett svenskt band någonsin gjort. En kanonskiva för dig som gillar Rolling Stones och Gram Parsons.

3 (2)
Marie Richardson

Superhet som kärlekskrank Upper east side-tant i Stanley Kubricks geniala ”Eyes wide shut” och i svenska actionrullen ”Noll tolerans”. Marie är alltid bra.

4 (NY)
Petra Nordlund

Duktig nyhetsuppläsare och journalist på TV4:s ”Nyheterna”. Det finns faktiskt en del personer som är snygga och begåvade. Visst svider det att tvingas inse det... man blir ju så avundsjuk.

5 (NY)
Johan Neumann

Han är Ipren, den intelligenta värktabletten. Men det humorbefriade Läkemedelsverket vill stoppa årets roligaste reklam, som ju är så stenbisarr att man blir knäpp om man bara tänker på den.

6 (NY)
Joakim Thåström

Säljer mest skivor i landet och är ute på värsta succéturnén. Joakim Thåström är i bättre form än på 15 år.

7 (NY)
Susanna Arvidsson

Egentligen kan man såklart aldrig bli cool bara för att man är ihop med nån, men Kevin Spacey är faktiskt ett undantag för han är så otroligt super-bra. Passa på att hyra de moderna klassikerna ”Seven” och ”De misstänkta”.

8 (NY)
Kaj Kindwall

En verklig legend. I morgon sänds det 601 ”Tracks” i P3 sedan starten 1984. Finns det någon under 30 år som inte lyssnat på Tracks? Hoppas att Travis, Beck, Eurythmics eller Pet shop boys vinner i morgon. Och att Kaj fortsätter för evigt.

9 (NY)
Karolina Ramqvist

Gamla Pulsskribenten Karolina Ramqvist blev årets medierookie! Finns att läsa i antologin ”Fittstim” och egna ”När svenska pojkar lärde sig dansa”. Undrar om Ulf Lundell säger grattis.

10 (NY)
Tekla

En gammal skånsk favorit är tillbaka, nu på engelska med ”Somebody else”, som låter väldigt mycket som senaste William Orbit-producerade Madonna. Till och med rösten är lik. Långt ifrån ”Jag måste gå nu”, om nån minns den. Bra.

Utelistan
1 Foppa Forsberg
Hockeyproffs och halvmiljardär. Han kan göra vad han vill - men han lyssnar på Björn Rosenström och klär sig som en pajas. Är killen helt blåst?

2 Robinson- Robban
Vilken lelle. Helt otroligt. Nä, Robban är inte en ”typisk svensk kille”, som nån skrev. Hoppas jag...

3 Robinson- Jesus
Tufft namn, men visst verkar han vara otroligt meningslös? Vi får se framöver.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!