Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 12 NOVEMBER 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på nätet

www.boo.com
   En rasande snygg sajt där du kan köpa kläder, attiraljer och massa annat, det mesta kvalitetsprylar. Grafiken är sensationellt läcker och det är himla festligt att kunna rotera, förstora och se prylarna de säljer i 3-D. Coolt. Bakom sajten står bokförläggarna Leander/Malmsten, som tidigare gjorde succé och blev miljonärer när de sålde bokus.com. Du behöver dock ett 56 k-modem, annars tar det olidligt lång tid. Vilket det gör även med ett sånt, men det gör ju nästan allt på internet, eller hur? Helt klart Ullared för 2000-talet.

knäcker som bär
Clabbe och Liam
   70-talslegenden Clabbe af Geijerstam var himla lik Liam Gallagher i Oasis. Det är festligt. Jausa jausa jausa.

knäcker cd

The Artist
   Prince kommande ”Rave un2 the joy fantastic” är stundtals fantastisk. Kanonsingeln ”The greatest romance ever sold” har ni ju hört och gillar ni den och gillar ni Prince blir ni inte besvikna på albumet, som doftar lite 80-tal men ändå känns helt 1999. Gästspel av korta tjejer som Sheryl Crow och Ruff Ryders supercoola mc Eve. ”Hot with you” är nog bland det snuskigaste som spelats in på skiva. Och, förresten, har det nånsin funnits en kåtare artist än Prince? Varken Clarence Carter eller Marvin Gaye är ju ens i närheten... Släpps på måndag.

knäcker video

”Du har mail”
   Tom Hanks och Meg Ryan e-mailar anonymt så att det skvätter om det, och då blir den lilla bokhandelsförestånderskan och den stora stygga businessmannen kära i varandra. Mysig film, inte riktigt i klass med ”Notting Hill” – mer i ”Runaway bride”-klass – men verkligen värd att hyra. Om inte annat bara för de romantiska New York-miljöerna.

Veckans Virtanen
Virtanens val