Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 29 OKTOBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Johan Rheborg

Givetvis är hela Killing-gänget värda den här förstaplatsen - Schyffert, Luuk, Lokko, Gustafsson och Rheborg - men Johan får representera eftersom han är så otroligt lik Per Wiksten i Wannadies när han är farbror Barbro. Dessutom är han ju himla läcker som strippande broder Tupolov. Just nu i ”Glenn Killing på Grand”, vilket alltså är Grand Hôtel i Stockholm. Gör allt för att få en biljett. Några till lär släppas till höstsäsongen, och ännu fler till våren.

2 (NY)
Rebecka Liljeberg

Rebecka stavar Rebecka med ”ck” privat med ”cc” i bioannonser och annat. Det är underligt. Men hon är stencool i alla fall. Just nu i tjejfilmen ”Sherdil” på bio. Och såklart på video i ”Fucking Åmål”.

3 (NY)
Lena Endre

En fruktansvärt vass och rolig skådis. Hon lyckas få fason på det roliga men vanvettigt misogyna manuset till ”Jävla Kajsa” i SVT på söndagar. Det är helt sjukt vad männen är toffliga och kvinnorna bossiga och vimsiga. Nåt för... Jämo?

4 (1)
Felix Herngren

Felix äter aldrig rester och luktar aldrig på mjölk när datumet gått ut (han slänger mjölken direkt). Och han är huvudpersonen i ”Vuxna människor” som är det bästa svenska på bio just nu. Med Fredrik Lindström, Källa Bie m fl.

5 (NY)
Karin Andersson

Strålande programledare - precis som Pia Brandelius - för ”Speciellt” på SVT 1 på söndagar. Men visst är det underligt numera, att man blir glad och förvånad över att tv-programledare är kunniga?

6 (NY)
Magnus Carlsson

Ledfigur i det älskvärda gråtrockbandet Weeping willows (tårpil, betyder det) som släppt sin andra skiva som innehåller en fantastisk duett med Titiyo (som förresten spelar in låtar med Peter Svensson i Cardigans just nu).

7 (3)
Renée Nyberg

Bra programledare för ”Renée” i Kanal 5 på tisdagar. Med coolare gäster kan ”Renée” ta över från Luuk som den bästa pratshowen. Och när man tänker på saken kanske inte frissan är så dum den heller. Vad tycker ni?

8 (NY)
Henke Larsson

Aaaaj, det såg inte skönt ut. Stackars Henke. Hoppas att operationen gick så bra som det verkade och att han kan spela fotboll igen. Det är ju långt ifrån säkert.

9 (NY)
Maria Andersson

Stenhård sångerska i rockbandet Sahara Hotnights som gjort en bra platta (fick fem plus av Per Bjurman, som bekant) och är grymma live.

10 (NY)
Say Leáne

”Here I am” är rar Natalie Imbruglia/Sheryl Crow-pop från en av Puls mest anlitade fotomodeller de senaste åren. Man vill ju vara glad och man blir glad av Say Leánes ”Here I am”.

Utelistan
1 Rasister
Vore jag rasist skulle jag inte mörda folk. Då förstår ju alla exakt hur hemska de faktiskt är.

2 Anders Lundin
Bra programledare, men en skandal att fusket i Robinson inte straffades hårdare. Fusk är uselt.

3 Star
Den vidriga tjejrockprodukten har alltså nått några topplistor. En skam.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!