Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 8 OKTOBER 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


Stinker på bio

Blair witch project
   Bara så ni vet, kult-filmen stinker. Cool idé (även om den gjorts på 70-talet) om kidsen som drar ut på häxjakt och försvinner, men asjobbig skak-kamera och långtråkig som en kväll i Mjölby.
  Filmen kostade ”bara” 400 000 kronor, men jag fattar inte vart pengarna tog vägen. De kan inte använts i filmen. Går upp nästa vecka. Glöm den.

knäcker av Plura

Inspiration
Plura Jonsson i Eldkvarn och Peter LeMarc har bränt ihop en cd åt er denna vecka och det fattar ni ju själva hur stort det är. En väldigt amerikansk blandning med saker som Slim Harpo, Bobby Bland, Tim Hardin, Beck, Wilco, Hank, Howlin’ Wolf, Dylan samt Thin Lizzy (!) och mycket, mycket mer. Hela låtlistan ser du här .
   Helt strålande, givetvis, och här kan du helt klart spåra mycket av soundet på Eldkvarns LeMarc-producerade svenska mästerverk ”Limbo”. Skriv nåt extra begåvat så vinner du det enda exemplaret av cd:n.
  ”Bittersweet love” vanns av Julia Thorell.
knäcker på tv
Ipren – den intelligenta värktabletten
   Helt galet.
  Helt galet. Helt superuppfuckatjättegalet. Och hysteriskt roligt. Hahahahaaaa!
  Ni har sett den, va? Den sjungande Ipren-tablett-mannen (i bisarr dräkt med ankfötter) som sjunger en knasig sång med alldeles för många stavelser om ”Ipren – den intelligenta värktabletten”. Låten är skriven av Nils Gustav Tollert och Ipren-mannen spelas av Johan Neumann.
  Om inte Garbergs annonsbyrå får guldägget som årets reklambyrå får de säkert priset som årets sjukaste... Hur som helst har jag gått över från snygga Panodil till skojiga Ipren. Lysande.

Veckans Virtanen
Virtanens val