Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 1 OKTOBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Fredrik Lindström

Är det någon som ska skriva komedin om 30-åringar i vuxenkris är det Fredrik Lindström. Och nu har han gjort det med Felix Herngren. Fredrik är den störste komikern ur ”Hassan-generationen”, den allra mest begåvade, den allra roligaste. Så se ”Vuxna människor” och njut av Fredrik, Felix, Källa Bie, Karin Bjurström, Cecilia Ljung och Mikael Persbrandt (återigen i en roll som svin). Man känner igen sig – obehagligt mycket – i vuxenångesten.

2 (1)
Ulf Lundell

En av de största svenska konstnärerna under 1900-talet, tvivelsutan. En man som alltid stör, som alltid vägrar låta sig placeras i ett fack. En man man hatar och älskar - på samma gång. Aktuell med ”Friheten”.

3 (NY)
Ayo

”Det handlar om cohones, aldrig backa för nåt”. Delvis väldigt hård rap på Ayos ”Föder nåt nytt”. Ayo är 90-talets Ulf Dageby (Nationalteatern), beväpnad med tuffa beats och fyndiga rim i kriget mot orättvisorna.

4 (3)
Anders Lundin

Anders Lundin verkar ju klara sig riktigt bra – liksom årets upplaga av ”Robinson”. Det kommer att bli riktigt, riktigt spännande, det märks ju. Men man saknar några fler gamlingar. Lördagarna är bokade framför tv:n.

5 (NY)
Monicka Starck

”In from the cold”, stark poplåt med Di Levas körtjej. ”Come in from the cold, when you need a shelter, my heart is your home”. Kalla mig mes, men det är ju sånt man vill höra.

6 (6)
Lars Winnerbäck

”Din byst är full med rock’n’roll och håret lyser blont, det vore orättvist om någon skulle döma dig för sånt”, sjunger vår nye pop-Stefan Sundström och det kanske är sant. Bra skiva.

7 (NY)
Ella Lemhagen

I dag har ”Tsatsiki” premiär, regisserad av en av Sveriges mest begåvade unga filmmakare: Ella Lemhagen. Filmen bygger på Moni Nilsson-Brännströms böcker och saligt insomnade Popsicle har gjort soundtracket.

8 (NY)
Maria Bonnevie

Är, som vanligt, strålande i Tjechovs ”Tre Systrar” på Dramaten i Stockholm. Spelar mot Gunnel Fred och Stina Ekblad. Dessutom är hon sambo med Mikael Persbrandt. Så kolla in Dramaten, det är inte så farligt som man kan tro.

9 (NY)
Katerina Janouch

Cool hardcore-sexrådgivare i Vecko Revyn. Nästan i Malena Ivarsson-klass.

10 (NY)
Magnus Frykberg

Bolibompa, bolibomp-bomp-ba, bolibompa, bolibomp-bomp-ba! Magnus Frykberg har gjort den nya vinjetten till det klassiska barnprogrammet. Otroligt stort!

Utelistan
1 Alf Svensson
Sveriges präktigaste man visade sig vara lika opräktig som de flesta när taxiresorna hem till Gränna skulle betalas.

2 Mona Sahlin
Mycket märkligt att en minister låter sig bjudas på festfixaren Micael Bindefelds 40-årskalas. Hade inte hänt på Palmes tid.

3 Magnus Tengby
Black-Ingvars slaktar gospel, fattar ingenting och kommer aldrig att komma till himlen.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!