Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 24 SEPTEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Ulf Lundell

Oftast sågad, stundtals hyllad för nya romanen ”Friheten”. Jag gillar den, mest kanske för att det är Lundell; det är liksom som att läsa dagbok ur hans liv (vad än han säger). Otroligt ärligt framställer han sin ensamhet, ångest och leda och ger en och annan viktig synpunkt på Sverige i slutet av 1900-talet. Man önskar verkligen den där mannen att bli lycklig. Eller i alla fall att få skratta en enda gång i månaden.

2 (NY)
Felix Herngren

Vuxna människor” har premiär i dag och Felix är härlig som förvirrad låtsasvuxen. Källa Bie, Karin Bjurström och Mikael Persbrandt är också helsköna givetvis. Och Fredrik Lindström, förstås.

3 (NY)
Anders Lundin

Yes! I morgon smäller det. Då är det dags för ”Robinson” och hittills har det varit det mest intressanta nöjesprogrammet i tv någonsin. Sociala studier på bästa sändningstid. Spännande att se hur det blir i år.

4 (9)
Plura Jonsson

Turnépremiär i Göteborg i kväll! Eldkvarn är alltid ett suveränt liveband, och med nya femplus-cd:n ”Limbo” med sig kan det bli helt magiskt. Men vi vill såklart höra ”Kärlekens tunga”, ”Fula pojkar” och ”Alice” också.

5 (1)
Liza Marklund

Sveriges mest säljande författarinna ligger också på ”Piratförlaget”, men hon debuterade åtminstone där. ”Sprängaren” var superspännande fram till slutet och nya ”Studio sex” verkar hålla samma klass.

6 (NY)
Lars Winnerbäck

Många starka spår på Winnerbäcks nya ”Kom”. En poppig Stefan Sundström, med inslag av Jakob Hellman. Singeln ”Kom ihåg mig” är helgrym.

7 (6)
Sophie Zelmani

Stort att få vara med på en amerikansk hyllningsskiva till Bob Dylan. Sveriges Beth Orton har också gjort en alldeles utmärkt ny singel, ”Time to kill”.

8 (7)
Mauro Scocco

Vad vore en höst utan ny skiva med Mauro Scocco? Inte lika melankolisk i alla fall. Ge oss något att gråta åt, Mauro.

9 (NY)
Lena Liljeborg

Bra programledare för ”Vetenskap” i SVT 2 på måndagar klockan 21. Det är alltid roligt att lära sig nåt av att kolla på tv, men tyvärr inte så vanligt.

10 (NY)
Emma Warg

F d fotomodell och programledare för redan utskällda ”Y-front”, som inte ens börjat ännu i kanal 5. Riskerar att bli ett ”Silikon” för killar, men vi får se. Det kan ju vara hur bra som helst.

Utelistan
1 Stefan Livh
”Rally” i P3 fredagseftermiddagar är ju roligt bara för att det är så vansinnigt tråkigt. ”Metropol”, kom tillbaka!

2 Harald Treutiger
”Jakten på ökenguldet” var ju verkligen inget ”Fångarna på fortet”. Långtråkigt.

3 Mailpuckon
Som skickar kedjemail eller som skickar sugande www-adresser till ”alla” på sin ICQ-lista.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!