Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 24 SEPTEMBER 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på rulle

Belägringen
   Hårt sågad, men jag tycker att det är en härligt tjock Hollywood-action. Handlar om terrorbombdåd i New York, vilket har skrämmande likheter med Moskva just nu. Usch, men en mycket spännande film med ständigt rättrådige Denzel Washington som FBI-chef, charmiga Annette Bening som CIA-spion och Bruce Willis som omnipotent general i armén. Som en söndag-i-soffan-dröm för killar! Men se ”Enemy of the state” först.

knäcker på bränt
Bittersweet love
   Kärlek. Bitter och söt - och här är soundtracket. Om jag var ni skulle jag verkligen vilja vinna den här hembrända cd:n med kärlekslåtar, mest soulklassiker, för det är helt magnifika låtar. Innehåller R.Kellys singel. Den platsar faktiskt bland dessa klassiker. Skriv nåt fiffigt så kan den bli din. Latino-cd:n vanns av Eva Sjöström.

knäcker på cd

R. Kelly
”If I could turn back the hands of time.” Jag tror knappast att det är sant, det här är årets ballad, inget annat kommer ens i närheten. Inte ens ”My love is your love”, med Whitney Houston. Jag kan inte fatta att jag missade den på R. Kellys ”R” - en av förra årets allra bästa album. Det här är hur Otis Redding och Marvin Gaye hade låtit i dag om de levat. Fantastiskt. Helt fantastiskt. R. Kelly är 90-talets största soulartist.


knäcker på tv

Rea
   Ashårda ungar som granskar godis, smink, hårmedel och allt annat. Som ”Striptease”, fast för barn. Jättebra och ambitiöst. Tisdagar SVT 2 kl 18.30.

Veckans Virtanen
Virtanens val