Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 10 SEPTEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (4)
Pernilla August

”Star Wars” var ju inte så dum, inte för att vara barnfilm. Har du sett ”Matrix”, ”Notting Hill”, ”Spring Lola” och ”Runaway” bride är det definitivt läge att kolla in hypade ”Star Wars”. Pernilla August är ju alltid bra - och det är tufft att se henne bland såna superstars. Just nu spelar hon in amerikanska tv-filmen ”Mary and Jesus” i Budapest.

2 (NY)
Björn Ulvaeus

En halv miljard kronor. En halv miljard! U-hu. Så mycket pengar har det sålts biljetter för till ABBA-musikalen ”Mama Mia” i London. Helt otroligt, men det är en jättebra musikal.

3 (3)
Sigge Eklund

24-årig författare till ”Synantrop – en kärlekshistoria” som är ninannananinanna höstens hetaste boktips. Pretentiös, romantisk och strålande.

4 (NY)
Stakka Bo

Alltid toppmoderne Stakka är nominerad för den Japan-inspirerade videon till Madonnas ”Nothing really matters” på MTV Music awards i New York. Kanske, kanske kan han vinna och det vore tufft.

5 (5)
Plura Jonsson

”Limbo” – skivan som värmer i höstmörkret, som Anders Hvidfeldt skulle ha sagt. Eldkvarn har alltid varit Sveriges bästa rockband, och Plura en av de allra största låtskrivarna. Nu är de bättre än på länge.

6 (NY)
Nicke Andersson

Hellacopters gjorde en vass spelning på klassiska Tramps i New York förra fredagen. De är ett grymt bra live-band och just nu turnerar de i USA med kanonbanden Supersuckers och Zen Guerilla.

7 (NY)
Alexandra Dahlström

Stjärnan från ”Fucking Åmål” debuterar på Dramaten i morgon, i Cora Sandels pjäs ”Kranes konditori”. Dags att skaffa säsongsbiljetter, helt klart. Och du, psst, man får inte prata på teatern, det är inte bio.

8 (NY)
Annicka Lantz

Alltid briljant radiopratare på morgnarna i P3.

9 (NY)
Paolo Roberto

I kväll smäller det. VM-titelmatch i Madrid mot Javier Castillejo. Boxning är världens vackraste sport och den mest hemska. Heja, Paolo!

10 (7)
Erik Blix

Rolig kille ibland. Kolla in ”Kalas-TV” i TV 4 på söndag. Det är för övrigt dags att klassiska ”Riskradion” kommer ut på cd.

Utelistan
1 Bo Lundgren
Jag tycker att det borde blivit en tjej.

2 Jultidnings- försäljare
Ledsen, förlåt förlåt, jag står faktiskt inte ut.

3 Helena Bergström
Ska spela Edith Piaf. Nåt tröttare finns inte. Alla har ju redan gjort det.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!