Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 10 SEPTEMBER 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på blad

Vogue
   Ja, ni förstår. Ett modespecial och en shoppingtur med Gwyneth Paltrow till Manolo Blahnik, Gucci och Calvin Klein på Manhattan och jag är i himlen. Gwyneth Paltrow har efter sin bebisblåa Calvin Klein-balklänning med kofta till på Golden Globe-galan, och den berömda rosa klänningen på Oscarsgalan, blivit något av en stilguru för de rika och chica. Jag är helt kär i Gwyneth, ni vet.

knäcker som stad
New York
   Jag åker hem därifrån just nu och det känns ledsamt för det bara är så att det finns inget coolare ställe i hela, hela världen. Det är som att vara med i en film. Och Per Bjurman är Robert De Niro i ”Taxi driver”.

knäcker på cd

Prince
The Artist tar hjälp av en utomstående producent på kommande skivan.   Gissa vem?
  Svar: Prince.
  Schizofrent så att det skvätter om det – jupp, han är en tokfrans – men ändå låter det ju bra för kanske kommer gamle gode Prince tillbaka och svänger ihop lite hits till nya och inte riktigt lika bra The Artist. Uhum.

knäcker på bio

Runaway Bride
   Nu har både Hugh Grant och Richard Gere fått gifta sig med Julia Roberts... då måste det väl vara min tur nu, eller hur? Härlig film också, och världens högst betalda skådepelerska är som alltid helt bedårande. Inte riktigt i klass med ”Notting Hill”, men det är alltid skönt att få gråta till romantiska komedier på bio.




Veckans Virtanen
Virtanens val