Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 3 SEPTEMBER 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (NY)
Stuart Baxter

Tränare för AIK – Sveriges nya IFK Göteborg (som ju är helt på dekis). Dominerar Allsvenskan och ska spela i Champions league och möta Fiorentina, Arsenal och Barcelona. Det är hur stort som helst, hur stort som helst och miljonerna kommer att rulla in i AIK:s kassa. Påpekas bör dock att jag föredrar Hammarby, men det lär ju dröja 102 år till innan de hamnar i Champions league...

2 (NY)
Ludmila Engquist

VM-brons. Ludmila är yeah yeah, wow wow så att det skriker om det.

3 (NY)
Sigge Eklund

24-årig författare till ”Synantrop – en kärlekshistoria” som är otroligt vackert skriven, insiktsfull, rörande och helt enkelt strålande. Sigge Eklund kommer att bli hur stor som helst.

4 (NY)
Pernilla August

Jag är väl den enda som inte sett ”Star Wars” än (ja jag vet, förlåt, men jag är liksom redan trött på den), men Pernilla August är alltid en otroligt bra skådespelare.

5 (2)
Plura Jonsson

”Allt det där som gör så ont, är samma sak som gör dig vacker”, sjunger Plura på Eldkvarns finaste verk sedan ”Himmelska dagar”. Och de har verkligen inte varit dåliga de senaste åren heller. ”Limbo” knäcker! Oj oj.

6 (NY)
Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahls första skiva var underbar. Nu sjunger hon med toppenmyskillarna i Bo Kaspers Orkester i ”Svårt att säga nej”, titelmelodin till Herngren & Lindströms film ”Vuxna människor”. Bra gjort.

7 (NY)
Melinda Kinnaman

Spelar Pernilla August som ung i den amerikanska tv-filmen ”Mary and Jesus”, som spelas in i Budapest just nu. Kinnaman är den mest lovande unga skådespelerska Sverige har – och är gift med sköningen Lars Demian.

8 (NY)
Micke Jacobsson

Killen som drivit rockklubben Studion på S:t Eriksplan i Stockholm som läggs ned. Kanske öppnas den igen i december. Hoppas det för annars har inte huvudstaden nån rockklubb. Micke Jacobsson är en äkta eldsjäl.

9 (NY)
Jonas Åkerlund

Störstsköne Jonas Åkerlund gör det igen! Nu ska han regissera punklegenden Iggy Pops video till ”Corruption” från skivan ”Avenue” som släpps 20 september. Åkerlund är larvigt stor.

10 (7)
Markoolio

Nu vet jag vad jag tycker om Markoolio. Hans skiva suger monumentalhäst men han själv är en rolig och skön kille.

Utelistan
1 Helena Bergström
Varför ska varenda dramaqueenskådis spela Edith Piaf? Det blir ju alltid lika prettomediokert.

2 Ken
Lysande rappare med sunkiga åsikter som han borde hålla för sig själv.

3 Lasse Kronér
Ta nu på dig dina sneakers igen. Mes.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!