Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 20 AUGUSTI 1999
  

Innelistan

Puls Fredrik Virtanen listar de hetaste svenskarna
fredrik.virtanen@aftonbladet.se
Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
De knäcker

1 (3)
Plura Jonsson

Eldkvarn gjorde en strålande skiva redan förra året, ”Lyckliga tider”, och är tillbaka med en spröd produktion signerad Peter Le Marc och med en drös starka låtar av Plura. Det låter senaste Dylan och lite Mercury Rev och lite gammal blues. I sån här praktform har inte Eldkvarn varit sedan 1987-1989. ”Limbo” är en skiva att gömma sig med när septemberregnen börjar falla och inga - inga - gamla fans blir besvikna.

2 (1)
Ernst Billgren

Cool konstnär, gift med konstärinnan Helene Billgren och aktuell med boken ”Min kamp” som beskriver andra kändisars liv. Måns Herngren, Olle Ljungström med flera.

3 (3)
Nina Persson

Att sjunga duett med Tjuren från Wales är riktigt, riktigt stort och Nina är riktigt, riktigt cool. Det vore coolt med en romans mellan henne och Tom Jones, tycker jag. Är det konstigt tyckt? Det är detnog.

4 (NY)
Jennie Östergren

Alldeles utmärkt programledare för TV 4 Nyhetsmorgon, som faktiskt utklassat SVT 2 hela sommaren. Men snart är Marianne Rundström tillbaka... Jennie ser du annars i pangea.nu.

5 (NY)
Katti Hoflin

Väldigt fyndig och ambitiös på vardagmorgnarna i P3. Jag blir alltid glad av hennes verkliga (?) historier ur livet.

6 (NY)
Monica Starck

”In from the cold” - spröd och stark låt från debuterande Monica Starck. Ser fram emot CD:n och hösten.

7 (NY)
Peter Jöback

Vår främste musikalstjärna spelar i Gösta Berlings saga, Selma Lagerlöfs bok som blir musikal. Kan bli kul om man gillar musikaler.

8 (8)
Sven Wollter

En av sveriges absolut främsta skådespelare gör en roll mot Antonio Banderas i ”Den 13:e krigaren”. Man kan vara säker på att Wollter är bättre än Banderas och antagligen på att filmen är ganska kass.

9 (9)
Rebecca Liljeberg

I nästa film spelar hon en hästtjej, men än så länge är det läge att hyra ”Fucking Åmål” och jag såg den igen häromdagen och den är så BRA! Och Rebecca är bäst som ensam och kär i skolans puddingtjej.

10 (NY)
Amanda Ooms

Var tog hon vägen? Utmärkta romanen ”Nödvändighet” (om Lundell och Thåström), filmrollerna (”Kvinnor på taket”) och flytten till England och tv-serierna. Men sedan? Lyssna på ”Sommar” i P1 i dag.

Utelistan
1 Systrarna Graaf
Så vi tar väl de två som är kvar också dårå.

2 Victoria Silvstedt
Hon är faktiskt ett skämt som artist. Åh jag är så trött på bimbos.

3 Charlotte Nilsson.
Hon är säkert en jättegullig tjej, men bara en kanonversion av Isabella Scorupcos ”I write you a lovesong” kan rädda skräpsångerskan nu.

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?! Gör din egen utelista!