Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 23 JULI 1999
  

Dj Mendez har två barn – fler ska det bli, men kanske inte ett helt fotbollslag.
Foto: RIKARD LAVING

Lyssna på Dj Mendez
Så laddar du hem Realplayer
Så laddar du ned ljudfilen


Ljudet innehåller:  Dj Mendez låt "Chiki-Chiki" (Rob'n'Raz and M12 latin mix)

arkiv Dj Mendez
Namn: Leopoldo Mendez. Ålder: 23 år. Bor: Vårby gård, Stockholm. Familj: Fru och två barn. Inkomst: ”Låg som fan.” Aktuell: Med singeln ”Chiki-Chiki”.
– Jag vill ha fler barn
Dj Mendez är i första hand far,i andra artist och i sista fotbollsspelare
På sommaren ska man spela fotboll. Som Ivan Zamorano. På sommaren ska man lyssna på sommarlåtar.
  Som Dj Mendez.
  
Sommar. Listan över nödvändiga attribut och accessoarer för en lyckad dag i solen är många. Och vitt skilda, beroende på vem du frågar.
  Folköl, en fungerande video och en bra film om du frågar mig.
  Feta T-bensstekar, en fotboll och hela tjocka släkten om du frågar Dj Mendez.
  – En perfekt sommardag för mig är när vi samlar ihop hela familjen och slänger ihop en grillfest. Efter maten spelar vi fotboll och lattjar omkring. Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med min familj. Det är väldigt viktigt för mig.

Vill bli som Zamorano
  
Dj Mendez är i första hand familjefar, i andra hand artist, i tredje hand tatuerad som fan och i sista hand fotbollspelare. Det faller sig således naturligt att fortsätta att prata om fotboll...
  Ivan Zamorano är min stora förebild både på och utanför fotbollsplanen. Han skänker mycket pengar till välgörande ändamål i vårt hemland Chile. Han har inte glömt vart han kommer ifrån. Jag önskar att jag en dag kommer i en position där jag kan göra samma sak som Zamorano.
  Fast i Dj Mendez fall lär pengarna komma från hans musikaliska karriär i så fall.
  – Nu pallar jag knappt någonting på planen. Jag röker så mycket när jag sitter i studion hela tiden så att min kondis är helt borta. Sen är det svårt att gå från fotboll i parken direkt till italienska ligan också...

Ville bli farsa vid 16
  
Så om vi ska få se någon Mendez göra karriär genom att joxa med trasan lär det bli junior.
  – Jag ville bli farsa när jag var sexton. Men jag och min fru väntade tills jag var tjugo innan vi skaffade vårt första barn. Jag grät hela förlossningen. Det är det största jag har varit med om. Hela ens världsbild förändras när man skaffar barn.
Läge för att skaffa en egen fotbolls-elva?
   – Tja, jag vill ha fler barn. Men i dagsläget skulle vi inte klara oss ekonomiskt om vi skaffade fler. Men går det väldigt bra när ”Chiki-Chiki” lanseras i Central-amerika kanske det finns utrymme för ett helt lag, säger Dj Mendez.



   
  MER I PULS