Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 11 JUNI
  

på pulsen


Shane Filan som sjunger i pojkgruppen Westlife.

Namn: Shane Filan Ålder: 19 år. Bor: På Irland Yrke: Artist. Aktuell: Med singeln ”Swear it again”. Favoritförfattare: ”Jag läser inte mycket. Jag har nog ingen favorit.”

Foto: SARA RINGSTRÖM
Vem är din idol?
   - I popvärlden är det Michael Jackson. När jag var yngre ville jag vara han, jag klädde mig som han, sjöng som han. Min favoritlåt var ”Man in the mirror”. Jag sjöng den oavbrutet, så mycket att min mamma till slut blev orolig för att jag inte var normal.
Vem vill du helst ska spela huvudrollen i filmen om ditt liv?
   - Leonardo DiCaprio. Nej, jag skojar bara. Nån som är lik mig. Jag vet inte riktigt.
När var du riktigt kär senast?
   - Jag har aldrig varit kär på riktigt. Jag har haft flickvänner, men det har mest varit tonårsförälskelser när jag var yngre.
Har du varit otrogen?
   - Nej, aldrig. Jag skulle aldrig vara otrogen. Jag får alldeles för dåligt samvete och måste berätta direkt om jag gjort något dumt. Det är samma sak när killarna i bandet ska skämta med vår manager, jag får alltid dåligt samvete innan och måste berätta det.
Vilket är det konstigaste stället du har haft sex på?
   - Måste jag svara på den frågan? Det är tredje gången jag får den och jag vill inte svara. Det är lustigt, vi får aldrig sådana frågor på Irland eller i England, men i Skandinavien och Tyskland är det vanligt.
Vad är det finaste någon har sagt till dig?
   - Att jag har vackra händer. Det är roligare än att få någon av de vanliga komplimangerna som att man har fina ögon eller fin rumpa.
Vilket politiskt parti röstade du på i senaste valet.
   - Jag fick inte lov att rösta i senaste valet, men jag ska definitivt rösta nästa gång om jag är hemma. Jag ska rösta på Fianna Fail. En av killarna i bandet är tillsammans med dottern till han som leder partiet så jag är tvungen. Ha, ha.
Vem skulle du vilja slå på käften?
  - Jag är inte våldsam, men om någon skadade min familj vet jag inte vad jag skulle göra.
Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
   - Att det ska gå bra för bandet.

Malin Hendriksen



   
  MER I PULS