Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 28 MAJ
  

på pulsen


Isabel Munshi som spelar i Vita lögner

Namn: Isabel Munshi. Ålder: 23 i år. Bor: I Stockholm. Yrke: Tillfälligt arbetsökande. Aktuell: I såpan ”Vita Lögner”. Favoritförfattare: Dean R Koontz.

Foto: BÖRJE THURESSON
Vem är din idol?
   – Det finns så många, Meryl Streep, Al Pacino, Christopher Walken, Anthony Hopkins...
  – Men om jag ska välja en får det bli Meryl Streep. Hon är en fantastisk skådespelerska som kan gestalta vilken karaktär som helst. Många skådespelare gör samma typ av rolltolkning hela tiden. Man vet inte hur Meryl kommer att tolka en roll innan, det gillar jag.
Vem vill du helst ska spela huvudrollen i filmen om ditt liv?
   – Ja, det självklara svaret på den frågan blir väl Meryl Streep. Hon skulle nog få mig att framstå som en mycket bättre människa än vad jag egentligen är.
När var du riktigt kär senast?
   – Jag blev kär i ett par skor i går. Jag har väldigt lätt för att bli kär i skor. Fast de var för dyra så jag köpte dem aldrig. Så jag antar att man kan säga att jag för tillfället är olyckligt kär i ett par mocka-skor...
Har du varit otrogen?
   – Nej, det är inget för mig att hålla på med sånt.
Vilket är det konstigaste stället du har haft sex på?
   – Det där vägrar jag att kommentera.
Vad är det finaste någon har sagt till dig?
   – Oj, jag har för dåligt minne för att komma ihåg ett specifikt citat. Men det är många av mina vänner som brukar säga att jag är snäll och omtänksam.
Vilket politiskt parti röstade du på i senaste valet.
   – Jag röstade blankt. Jag tyckte inte att jag hade satt mig in tillräckligt väl i politiken för att kunna välja ut ett parti.
Vem skulle du vilja slå på käften?
   – Jag tycker att det är osmakligt att slåss. Men OK, om det fanns en enda person, en person som ensam var orsaken till alla förseningar på tunnelbanan här i Stockholm så fick det bli den personen. Men personligen tycker jag att det vore mer konstruktivt att skicka folk på terapi i stället för att slå dem på käften.
Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
   – Jag skulle vilja att min teaterlärare från min gamla skola, Scenstudion, skulle ringa till mig och säga att han hade en roll som skulle passa mig perfekt. Det var en jättebra skola och jag saknar att stå på scenen med dem.

Andreas Hermansson



   
  MER I PULS