Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 7 APRIL 2000
  

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se
bra på video
Sex lektioner...
Sex lektioner i kärlek
   Du missade den visst på bio, men nu har du chansen att se Angelina Jolie, Sean Connery, Gena Rowlands, Gillian Andersson, Madeleine Stowe, Ellen Burstyn, Ryan Phillippe och Dennis Quaid i en härlig episodfilm om kärlek som smart knyts ihop i slutet. Jag är helt kär i Angelina Jolie, hon är grymt bra. Regisserad och skriven av Willard Carroll. Hyr den..


vinn grym cd
Soulcd
Soul för april
Kolla in låtarna på Virtanens cd

   Ni gillar soulen, tydligen, för jättemånga ville vinna ”Vårsoul 2000”. Så jag kände mig tvungen att göra en till, denna gång med aningen lugnare och några fler ledsna låtar för april är ju rätt jobbig också. Dessutom kan man ju inte dansa hela tiden. Skriv nåt bra till mig så kan du vinna. Förra cd:n vanns av spinninginstruktör Claes Eriksson.

rock på tv
Nicholas Cage
The Rock
   Kanal 5:s måndagsfilmer är väl valda och precis vad man behöver efter ”Skärgårdsdoktorn”. På måndag den underskattade ”The Rock” med Sean Connery och Nicholas Cage som tar sig in i fängelset Alcatraz i San Francisco. Spännande. Rockar, helt enkelt.
knäcker på bio
Julia Roberts
Erin Brockovich
   Det här är en riktigt bra film, spännande och rolig. Underligt nog, för den är rätt lågbudget, lite klyschig och vi har sett rättegångsfilmer om giftskandaler förr. Ändå funkar den. Antagligen för att Julia Roberts är så väldigt bra som den superbegåvade white trash-tjejen i den lilla hålan som ger sig på storbolaget som släpper ut gift som ger folk cancer.
  Julia Roberts är den äkta typen av stjärna med den äkta typen av stjärnutstrålning; hon lyfter vad som helst - higher and higher.

knäcker på cd
Elivs Costello
Very best of Elvis Costello
   Det är alldeles för tyst om Costello. Elvis Costello, förstår ni, är den bästa låtskrivaren sedan Dylan och har du inte tid eller lust att köpa ”My aim is true”, ”This years model”, ”Get happy”, ”Spike”, ”Painted from memory” och några skivor till så köper du den utmärkta samlingen som kom i höstas. Costello debuterade 1977 som new age-punkare och har sedan dess testat nästan varenda musikgenre som finns, förutom dansmusik - som regel med skitlyckat resultat eftersom han skriver starka melodier och intelligenta texter. Det är alldeles för tyst om Costello.
citatShe said that she was working for the ABC news That was as much of the alphabet that she knew how to use
ELVIS COSTELLO


Veckans Virtanen
Innelistan