Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 7 APRIL 2000
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se
Ebba Hultkvist

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 ÅT
Ebba Hultkvist
Det går ju inte hjälpa att man älskar ”Skärgårdsdoktorn, måndagar, SVT2 kl 20.00. Det går ju inte att hjälpa att man älskar Ebba Hultkvist heller. Serien och Ebba - och såklart Samuel Fröler, Marie Richardsson, Helena Brodin och Sten Ljunggren - är ju liksom sinnebilden av allt de flesta drömmer om: snygg doktor och söt tjej i mysig skärgårdsmiljö med renhjärtade sidekicks, presenterat utan alltför nerv-rubbande dramaturgiska komplikationer. Man kan kalla det klyschigt och banalt. Men jag gillar det.
2 2
Thomas Rusiak
”Magic Villa” växer vidare. Kanske är det ett mästerverk trots allt. Åtminstone finns flera mästerliga spår. ”Hiphopper” är ett av dem. Lyssna på texten och ta in läget, B-boys.
3 NY
Regina Lund
Jag har valt sida. Jag gillar Regina. Det är okej att döpa sig i blåbärssoppa.
4 ÅT
Niklas Frisk
Sweet chariots gör den bästa amerikanska soulrock som gjorts i Sverige. Utan tvekan. Om Titiyo sjungit mer och fler andra riktiga sångare plockats in hade det varit total världsklass. Så bra är den.
5 ÅT
Lasse Hallström
Två Oscar är trots allt två Oscar. Och nästa år ska han filma med lysande Kevin Spacey, som fick en Oscar för huvudrollen i överskattade ”American beauty”.
6 ÅT
Staffan Hellstrand
En av Sveriges allra bästa låtskrivare fick göra EM-låten denna gång. Ett bra val. Resultatet blev riktigt imbecill, drängig fotbollsrock - precis som det ska vara - toppad med lite oväntade finesser.
7 NY
Claes Malmberg
”Måndagsklubben” i Kanal 5 känns tröttare och tröttare trots bra panel och hyfsade gäster, men på Claes Malmbergs sida står jag. Han har rätt inställning, är klok, rolig och duktig. Och så är han jätteröd på bröstet.
8 NY
Bobbo Krull
Jag vet inte om karln verkligen heter Bobbo Krull - det är ju bara för bisarrt - men han kallar sig det och är tillsammans med Olof Palmlöf med flera himla rolig i ”Pippi Rull” på cd, i P3 och på www.sr.se/p3/.
9 NY
Alexander Skarsgård
Snygg.
10 1
Nalle Knutsson
”Nalles show” i Kanal 5 på söndagar är det mest ironiska, det mest konstiga, det mest elaka och det mest förfärliga tv-program som producerats i Sverige. Och ändå så bra.

Utelistan
1
Sven Melander
”Upp till bevis” får ”Tequila” med Björn Skifs att framstå som ett mästerverk av Ingmar Bergman.
2
Lucky Mångårda
I Villa Medusa. Helt galet snygg, men liksom lam och avtrubbad. Sluta med prozacen och vakna ur koman, snälla.
3
Balsam Boys
Kan inte Just D stämma de här figurerna, det är så ruttet att jag inte tror mina öron.


   

   
  FLER NYHETER