Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 25 FEBRUARI 2000
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se
Victoria Dyring

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 ÅT
Victoria Dyring
Programledare för ”Hjärnkontoret”, som blev bästa barn/ungdoms-program på Aftonbladets tunga tv-prisgala i måndags. Mycket välförtjänt, ”Hjärnkontoret” är som alla program borde vara: underhållande, lärorika och charmiga. Att Kristian Luuk blev årets manliga tv-personlighet var också alldeles korrekt, speciellt med tanke på årets nytändning. Men jag tycker att ni borde röstat på Renee Nyberg som årets kvinnligade personlighet, inte Agneta Sjödin som är så...90-tal.
2 NY
Magdalena Forsberg
Skidskytte är i och för sig en väldigt krystad sport (när uppfinns skidbowling? Men att vinna VM-guld på skidor i Norge är givetvis en bedrift. Och just nu ska vi vara glada för varenda medalj Sverige kan få.
3 ÅT
Plura Jonsson
En cd med Eldkvarns bästa är just släppt och sånär som på två låtar (”Den långa färden” och ”Trasiga skor”) är det ett strålande urval. Eldkvarn är Sveriges bästa rockband genom tiderna och stan är full av fula pojkar, oh la la la fula pojkar. Köp!
4 NY
Cecilia Frode
”Det blir aldrig som man tänkt sig” blev en liten besvikelse, antagligen för att jag inte är 35 och har barn. Men den borde innebära genombrottet för Cecilia Frode, känd från ”Hammarkullen”, som lyfter filmen tillsammans med Bibi Andersson.
5 NY
Hans Wiklund
Ohyggligt bitsk liten sötnos som fått fart på superproffsige men alltför snälle Nils-Petter Sundgren i TV 4. ”Sundgren & Wiklund” kan bli Sveriges svar på legendariska amerikanska filmkritikerparet Siskel & Ebert.
6 NY
Lena Karlsson
Jag skrattar alltid ihjäl mig när jag ser Komeda live. De är liksom som en parodi på osexiga akademikernördar. Men ”It’s alright, baby” och nya ”Check it out” är jättegott popgodis som är svårt att sluta äta, fast man vill.
7 2
Robin Söderman
Start rockin! Start rockin! Start rockin! Start rockin! Antiloop är tillbaka!
8 NY
Ulf Stureson
”Jag hoppas” från nya skivan från Traste Lindéns kvintetts mest melankoliske medlem är den mest energiskt härliga pop som finns just nu. För dig som älskade briljanta ”I overkligheten” är nya cd:n given.
9 1
Rebecka Hemse
Strålande i rollen som Judith mot Peter Andersson och Marika Lagercrantz. Sista avsnittet sänds på måndag kl 20.00 i SVT2. Nu är Hemse helt förlåten för den svensknorska kalkonen ”När alla vet” från 1995.
10 NY
Gunnel Werner
Programledare för ett av få tv-program som man faktiskt får veta nånting av. ”Fråga Lund”, varje söndag kl 17.15 i SV2, bjuder på experter med koll och proffsiga Gunnel Werner. På söndag talar de om språket.

Utelistan
1
Grammisjuryn
Jag kan inte sluta irritera mig på det där idiotpriset. Kom på att Love Olzon inte ens var nominerad. Jubelpajasar.
2
Claes Eriksson
Galenskaparna är bara snäppet fyndigare än Stefan & Krister.
3
Stefan Livh
”Rally” i P3 kör i diket...får punka...frontalkrockar...för att vara lika Göteborgsvitsig som han.


   

   
  FLER NYHETER