Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 18 FEBRUARI 2000
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se
Rebecka Hemse

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 3
Rebecka Hemse
Underbar i utvecklingen från den brådmogna proggskådistjejen Judith med Dylan över sängen och alldeles för mycket mascara runt ögonen som hamnar i Ragnars garn bland en massa hemska kulturborgare, till lätt livstrött och bitter ung kvinna som försöker starta på nytt. Strålande in i minsta detalj. Missa inte nästa avsnitt av tv-serien på Inger Alvéns ”Judith” nästa måndag kl 20.00 i SVT 2. Med Peter Andersson som den semihemska Ragnar och Marika Lagercrantz som Judiths ångerfulla mamma.
2 NY
Robin Söderman
Singeln ”Start rockin” knäcker, riktigt bra är den. Robin och andra halvan av Antiloop, David Westerlund, visade att debutplattan ”LP” inte var en lyckträff. Tyvärr släpps inte ”Fast lane people” förrän i april. Men den som väntar på nåt gott, ni vet.
3 NY
Hannes Holm
Tillsammans med Måns Herngren hur begåvad som helst. I dag har ”Det blir aldrig som man tänkt sig” biopremiär. Och alla posthippa 30-nånting-par-med-småbarn-och-svärföräldrar borde springa till biograferna.
4 6
Lisa Miskovsky
Kan vara en ny Lisa Ekdahl, att döma av underbara singeln ”Pärlor av plast” från filmen ”Det blir aldrig som man tänkt sig”. Hoppas hon gör en lika bra platta som Ekdahls debut. Vem vet.
5 NY
Ingmar Bergman
81 år gammal sätter han upp August Strindbergs ”Spöksonaten” på Dramaten och kulturlivet står still. Bergman är den störste och må han leva uti hundrade år - och göra biofilm som alla kan se.
6 ÅT
Anna Mannheimer
Blir allt bättre och är det enda förlåtande undantaget i skrikradioprogrammet ”Rally” i P3 på fredagar. På tisdag startar ”Anna på nya äventyr” där hon badar pool med Christer Sjögren. Kl 22, SVT 1.
7 ÅT
Christian Falk
Mycket välförtjänt Grammisvinnare för modern dans och årets album - ”Quel Bordel” var bästa svenska skivan 1999 - och en grym producent, men Max Martin borde såklart blivit årets producent för sin radda av gedigna pophits.
8 ÅT
Alexandra Rapaport
Het som en polsk potatis tack vare ”Tsatsiki”, men bisarrt nog utan jobb just nu. Det lär nog inte dröja förrän anbuden regnar över den trovärdiga skådespelerskan från Bromma.
9 NY
Martin Thomasson
Sångare i recensentälsklingarna Rockmonster som slår all annan rock i Sverige just nu med sitt hopkok av Suicide, Beach Boys och Velvet Underground. Kräver dock rätt raffinerad indiepopsmak.
10 ÅT
Bo G Erikson
Äntligen reder E-Types pappa ut hur de där stenarna i Stonehenge egentligen kom på plats. I ”Vetenskapens värld” på måndag i SVT 1 - samtidigt som ”Judith” så du måste banda eller kolla in reprisen.

Utelistan
1
Grammisjuryn
Hallå Sahara Hotnights? Hallå Plura Jonsson? Hallå Max Martin? Den där juryn är inte kompetent.
2
Bert Karlsson
Aha! Det är han som äger TV4?
3
Barbados
Kanske inga grindslantar, men platta låtar, platta texter, platt sång. Onödigt.


   

   
  FLER NYHETER