Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 4 FEBRUARI 2000
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se




Rockbjörnen

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 1
Rockbjörnen
Förstaplatsen är såklart vikt åt alla svenska vinnare i Sveriges största musikpris (för det är ju bara svenskar på den här listan): Kent, Robyn, ABBA och Thåström. Dem och de utländska vinnarna kan ni läsa intervjuer med i resten av Puls i dag så jag ska väl inte tjata för mycket. Men det var en himla kul gala på Cirkus i Stockholm i måndags. Och allra, allra tuffast var nog Teddybears Sthlms robot på scenen.
2 NY
Kari Hiltunen
Vilken tv-debut! Rena rama Carola-83. Fanns det någon som inte höll på Kari, som bröt ihop efter debuten i programmet ”Vem vill bli miljonär”? Hoppas han mår bättre nu - och att han vinner många sköna miljoner i kväll.
3 NY
Victoria Dyring
Charmig programledare för härliga och informativa barnklassikern Hjärnkontoret. Varför blir det hål i tänderna? Varför har man ögonbryn? Såna saker får man redan på i SVT 1, tisdagar kl 18.30.
4 3
Leila K
En av Sveriges enda rockstjärnor - ibland för mycket rockstjärna - gör en stark comeback med med oigenkännliga Madonna-covern ”Burning up”. Tungt beat, bra melodi - kan bli största hiten sedan sedan klassikern ”Got to get” 1989.
5 NY
Sten, Bertil & Rolf
Ni tittar väl på ”Sten, Bertil & Rolf - en promenadmovie” på torsdagar i SVT1 (repris söndag). Helt galet. Tre män strosar runt och träffar Jan Guillou, och Carl-Ingmar Perstad ur gamla tv-klipp. Jättesaggigt - jättekul.
6 NY
Andreas Johnson
Rätt in på 4:e plats på singeltoppen i England med ”Glorious”. På måndag vet vi om han lyckas ta sig upp i topp, det är inte omöjligt, det är ju en väldigt brittisk låt som inte är dum alls.
7 NY
Anders Paulrud
Hyllad överallt för sin tredje roman ”Inbjudan till sorg”. GP:s Jan Arnald beskrev den som Lundell bortkopplad ”från det lojt malande, utflytande språket och i stället åtskruvat ett tjugotal varv”. Det behöver vi.
8 NY
Calle Norlén
En av Sveriges vassaste pennor är vassare än någonsin i elaka krogshowen R.E.A. på Börsen i Stockholm. Med Sissela Kyle, ”Babben” Larsson, Anders Lundin, Andreas Nilsson och Jan Åström. Kolla in den.
9 NY
Kattis Ahlström
På måndag hålls Guldbaggegalan med Kattis som programledare. Mina favoritvinnare är Tsatsiki, Shanti Roney, Katarina Ewerlöf, Fredrik Lindström, Kjell Sundvall, Pernilla August och Jakob Eklund.
10 6
”Miss Universum”
Orkestern Dr Kosmos är såna där caffe latte-typer som sitter på en krogkällare på Södermalm och har redaktionsmöten för sina nya SMS-fanzine. Men de inser det och driver med sig själva och andra. Progg-Killing, helt enkelt. Kul.

Utelistan
1
Grammisjuryn
Att inte Max Martin är nominerad är det största skämtet bland alla andra skämt.
2
Peter Harryson
”Så ska det låta” är numera lika artistiskt som när Lasse Anrell sjöng karaoke på vår personalfest. Men det tog slut.
3
Bengt Dahlström
Det är rätt imponerade att ha varit med i ”Skilda världar” snart fyra år utan att lära sig lägga repliker trovärdigt.


   

   
  FLER NYHETER