Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
FREDAG 14 JANUARI
 

Innelistan

Puls Virtanen listar de hetaste svenskarna.
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


Stefan Sundström
FOTO: FRIDA HEDSTRÖM

Har Virtanen helrätt? Eller har han inte fattat nånting?!
Gör din egen innelista!
Veckans Virtanen
Virtanens val

1 NY
Stefan Sundström
Skivan till förmån för Frälsningsarmén, ”En salig samling”, säljer mer än någon annan i Sverige och har redan passerat 150 000 exemplar och dragit in över två miljoner tallrikar soppa. Postprogghjälten Stefan Sundström gör en underbar version av ”Barnatro” och Stonefunkers är sköna i ”Ovan där”. Andra artister är bland andra Magnus Carlsson från Weeping willows, Incka och Roffe Wikström. Frälsningsarmén är en del av Sverige. På riktigt. Köp skivan du också, kostar 100 kronor.
2 NY
Katarina Ewerlöf
Nominerad till en Guldbagge för bästa huvudroll, i Kjell Sundvalls ”Tomten är far till alla barnen”. En given vinnare, tycker jag, för en strålande rollprestation en rolig film som du kan hyra inför nästa jul.
3 NY
Albert Svanberg
En grym sportreporter. Hoppas att ni såg SVT-sportens kavalkad över århundradets största sporthändelser. Lysande. Borde säljas på video.
4 7
Max Martin
Är Grammynominerad i fyra klasser (årets låt, årets popalbum, årets album och årets singel) med Britney Spears och Backstreet Boys. Max Martin är den nya Berry Gordy (legendariska hitbolaget Motowns boss, ni vet).
5 NY
Allan Svensson
En av Sveriges största skådisar ser du igen på lördag när ”Svensson, Svensson” åter börjar sändas. Det närmsta ett svenskt ”Cosby” som gjorts i Sverige, och Allan är såklart störtskön.
6 NY
Andreas Mattsson
Wow! ”Cry no more tears” med Sweet Chariots (Niklas Frisk från Atomic Swing och Andreas Mattson från Popsicle) är den bästa svenska soulrock som gjorts. Med en aningens svartare sångare skulle det varit världsklass.
7 NY
Alexandra Rapaport
Fick ingen Guldbaggenominering för ”Tsatsiki”. Det borde hon så klart ha fått, även om kvinnliga huvudroller var en hård klass, så hon får en av mig istället.
8 NY
Tuva Novotny
Sveriges enda såpastjärna som sticker ut från mängden gör comeback i ”Skilda världar” på TV4 på onsdag. Kanske en anledning att börja titta igen. Novotny är helcool.
9 NY
Dan Wolgers
Blev storkänd när han satte sitt hemnummer på den telefonkatalog han designade. Sedan sålde han en Liljevalchssoffa. Nu gör han utställningen ”Guds leksaker” på galleri Lars Bohman i Stockholm - och designar yttre rymden åt Nasa. En kul kille.
10 2
Izabella Scorupco
Okej, ”Dykaren” var en kacklande kalkonfilm, men jag kan inte hjälpa att jag ändå är förtjust i Izabella. Ni vet, kärleken förlåter ju allt.

Utelistan
1
Lasse Åberg
Lasse Åberg har inte varit kul på 20 år. Dessutom ser jag hans ruttna klotter på tunnelbanestolarna varje dag.
2
Ulrika Nilsson
Gjorde ingen stark förstavecka efter värvningen från CNN till TV4. Lite charm, någon?
3
Stefan Sauk
Den begåvade skådisen bakom floppen ”Dykaren”, en olidligt pretentiös människa.


Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: ettan@aftonbladet.se
tips: 08-411 11 11
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
  FLER NYHETER