Redaktionsruta

Aftonbladet/KULTUR

Aftonbladet/KULTUR - radikal, oberoende månadstidning som ges ut av Aftonbladets kulturredaktion - började som en tunn bilaga till den dagliga tidningen, fortsatte som fristående veckotidning och är nu inne på tredje årgången som månadstidning. Den innehåller samhällsdebatt, litteratur, konst, musik, film, serier mm - plus, från och med detta nummer, cyberspace.

Mottot är: Kvalitet & Egensinne.

Aftonbladet/KULTUR utkommer med tio nummer om året och innehåller normalt 40-44 sidor. Då och då lägger vi till en bilaga, exempel: Juan Goytisolos "Dagbok från Sarajevo" i höstas och Jan Myrdals nya rapport från en kinesisk by i våras. Barnboksbilagan i årets sista nummer har blivit en institution.

Aftonbladet/KULTUR mottar inget tidskriftsstöd men håller ändå priset lågt: lösnummer (i välsorterade kiosker och boklådor) kostar 35 kronor, prenumeration på sex nummer 180 kronor och helår (tio nummer) 280 kronor. Alla prenumeranter får en bok på köpet samt deltar varje månad automatiskt i ett boklotteri.

Enklaste sättet att prenumerera: ring 08/7252144 (dygnet runt).

Enklaste sättet att annonsera: ring Pelle Andersson 08/7252211, fax 08/6000175. Annonspriserna är låga.

Adress: Aftonbladet/KULTUR 105 18 Stockholm

För ej beställda manuskript ansvaras inte. Eftertryck av text och bilder förbjudet om inte särskild överenskommelse träffas med redaktionen.

Tryckt hos Norrtelje Tidning

Home Page