Kikki - en teletubbie i tält

Kikki Danielsson såg ut som en teletubbie. Hihi.
Hon gjorde en riktig pladaskschlager i Elvis rosa gamla tält. Jag älskade varje kilo av Kikki. Men det vore en riktigt slomosaggig vinnare om vi tänker Aten. Jösses vilket europeiskt skämt!
Magnus Carlsson klädde sig i Henrik Schyfferts look från 2004 och låten var väl soulschlagertrevlig. Men ingen Atenlåt den heller.
Än så länge ser det inte lyckat ut inför Aten.
***
Alla i Östen med Resten såg ut som Morrissey och den var då rakt i pannkakan ingen "Hon kommer med solsken". Buddy Holly-buskis med lätt lyteskomik med Banarne på sång! Klart att den inte kom topp-5.
***
Niclas Wahlgrens låt var en bra smygare. Synd att han är en så svag sångare. Och det där panikleendet! "Nu jäklar ska vi vara trevliga". Men en väl värd Andra chansen där. Jag tippade honom som skräll.
***
The Elephantz var direkt bedrövlig. Jungeltema, elefanter i bakgrunden, så kallad "hiphop". Rasistisk, någon? Töntar som ger svart musik ett dåligt namn. Fy.
***
Sonja i mittbena och stapplande på klackarna var en sensation. Men titeln var hopplös. Etymon?
***
Pabla Cepeda var en light-chili. Med gräddfil. Massa gräddfil.
***
Att Velvet fick använda rosa läppstift var kvällens skandal! Stureplans-90-talet ringde och ville ha läppstiftet tillbaka, tydligen.
***
Övrigt: Den kvasikulturella mellanakten - jäkla nycirkus igen! - var värre än the human slinky. Människor i gayblanka grodmansdräker. Bedröööövligt. Var var komikerna?
***
Kul grej: mikrofonstativreportaget. Denna gång i sällskap av Anne-Lie-boan från 2005 och Carolas fläkt från 1991. Fniss. Bäst i kväll.
***
Annan kul grej: Peter Jihde och den där andre. Men har inte SVT-Sporten en slipsstylist? Det behövs. Jösses. Dressmann ringde visst och klagade över att de snott Batistinis knut.
***
Klinsmanns enmansorksetser var lika o-rolig som sist. Trots att han ser ut som Magnus Frykberg. Hjälp.
***
Lena PH var bättre. Körde den varma bonnstilen i hottad hemmafruklänning och Lill Lindfors-frisyr. Bonnstil & värme. Det går hem i stugorna mycket bättre än sarkastisk iskyla.
***
Tommy Körberg (plufsig) var förfärlig. Lökade ner en av världens bästa låtar. Och sprang i trappor. Varför?
***
Sammanfattning: en klass bättre än förra veckan, men sämre än förra året. Klart sämre. Men kul. Mello är kul.
hits