Jag i mobilform

Hade en toppenkväll i går. Gjorde inget som jag bör ha ångest för. Vilket är bra för mitt liv. Men dåligt för bloggen.
Eftersom jag har dåligt minne brukar jag göra anteckningar i min mobil. Saker som jag sedan kan ha nytta av, skriva om, fixa till, förbättre, ja ni fattar. Tack vare T9 ordlista är det rent av ibland begripligt.
Men i dag kör vi mina sms till mig själv rakt ut bara. Ord för ord. Exakt. Straight outta "utkast" i Sony Ericsson K700i. Sjukt skämmigt.

1. Treveckorsförhållanden är vanliga. Tydligen. Jag som knappt ens stannar i 2 minuter. Måste börja vårda mig. Plus Laura. Skriv om Laura. Hemlig kärlek.
2. Människor som man avskytt men som man reviderat. Tågluffarroman. och hans värdelösa recensioner. Värdelös. Han fjäskar sig fram. Eller blivit bättre.
3. Har fått för mig att jag gillar brunetter. Tror inte att det stämmer. Inte nu i solen. Sommarblondiner heta. Som att det spelar nån soll. men råttfärgat hår är chanslöst. Som mitt.
4. Killar gick och piskade mig med sin penis. Jag hade inte ens hår. Jag kunde ta streck i gympa för att slippa. Det var fruktansvärt. Vi ritade penis. Män och penis. Skam. Svara linda. Smirnoff ice är det nya bag in box. (Bag in box är över). Hur ska jag fira midsommar? Beskriv ångest.
5. Bajsa är det nya kräka, säger Q.
6. Hänger med väninnor. Dumt. Borde skaffa ligg. har för många väninnor.
7. Trummor. Gatan. Gården. Tobias och Sara förlovar sig.
8. Beställde in 30 sushi. Som att ha tandläkarskräck och glömma borsta tänderna. Samt: fasta. Fasta 70-talets atkins. ALLA går och kräks efter maten. Större än man tror.
9. Titel: förvirrad äldre pojke som älskar rock söker .
10. The feeling is right i annan version. Doris Duke.
11. Värsta tomrummet. Möt mig på andra sidan.
12. Säga upp mig och berätta om det på bloggen.
13. Tyresökillar. Tribal, linne, sprethår.
14. Jag ser aldrig kvinnor som offer. I min värld är det de som bestämmer. Om man ska få bli ihop, om jag ska få ligga, om jag ska bli olyckligt kär.
15. Jag minns när varje toalett betydde ångest. Speglar.
16. Tjejgäng svenniga med underbara tjejer om jag pratar med dem. men det gör jag ej. Och inte dem med mig. För jag är för ful. Eleler för känd. Eller för full.
17. 7 days too long en vacker tjej är helt kär i en vacker kille stan glöder jag älskar den anders säger Alla försöker vara plura jag e blyg i hörn unga vackra underbara ove. Crash. Gurra. Alla älskar dansar glada lyckliga
18. bestäm. Det är vad kvinnor vill ha
19. Att bli uppraggad. Inte säga ligga. Men jag vågar inte.
20. och slutligen undrar jag varför sjukt sova tjej löner från säger VISST ÄR DET DU SOM SKRIVER OM MUSIK och pusssar min kind och sedan bara går? Alltså, hennes blomniga kjol. och dj spelade for a pair of brown eyes med pogues.
21. Farsan är numera håkan. Lärare e polare. Att se farsan med polare. Då blir han håkan.
22. Tog ett äpple för att få röka. Rökte när jag ringde. Mandarin.
23. Djingis kahn tjejgäng vild och galen partykväll tysk.
24. Aschberg. Tandläkarbranschen. Min kompis 100 papp.
25. Reklamare eller vad de är med svarta kavajer, för v-ringad tröja, för designade brillor, silverringar trasiga tröjor oansade skägg.

INGA FLER MEDDELANDEN
Puh.
Fredrik
hits