Jag kommer avslöja allt

Something is happening
but you don't know what it is,
do you, Johan Croneman?
Linda, och dröm-Linna, startar något mycket intressant här. Jag vet inte om jag vågar. Eller jag vet att jag vågar. Jag gör det redan. I små skärvor av krossade glaspärlor. Så mycket skam som ska sköljas upp på land. Så mycket hjärta som ska ut till beskådan. Så mycket tomhet och ytlighet. Det låter sig inte göras enkelt. Det tar tid.
De andra bloggarna är sällan i närheten av att vara privata, orden lägger ridåer. Jag minns ett lysande inlägg av Per Svenssons om hans brist på sanna vänner. Det var fantastiskt. Han borde fått fem plus bara för det.
Vad skulle Linda avslöja för något? Hur djupt vill hon gå? Hur långt ner i skiten? Menar hon verkligen vad hon säger? Jag undrar det. Berätta Linda.
Och enkätform? Det är banalt. En själs plåga går inte att summera i en enkät. Inte min.
Jag kommer att avslöja allt, förr eller senare. Det är därför jag bloggar. Och för att få ligga.
Fredrik
hits