Nu blir det borstj

Jag är hembjuden till Pål & Jessika & Isa på borstj klockan 18, måste skynda mig. Det ska bli hurtrevligtsomhelst.
Jag älskar Jessika, hon är the tops, klokast och finast i vårt universum. Lite neurotisk. Eller väldigt neurotisk. På ett väldigt roligt sätt. Egentligen tror jag att Jessika egentligen är helt oneurotisk. Jessika är min bästisväninna. Hon vet allt om mig, allt fint, allt fult också. Allt. Jag är så stolt över henne. Hon är så briljant och så mänsklig. Så duktig på allt och världens bästa vän. Vi ses alldeles för sällan numera. Hon messar och säger: "Fredrik! Jag läser om ditt liv på din blogg! Ska vi ha det så?". Nej, så ska vi förstås inte ha det. Verkligen inte. Jessika är småbarnsmamma. Och Pål jobbar massa just nu. Det blir för lite tid över för dig och mig Jessika. Du prioriterar min guddotter! Du är vuxen nu. Men du älskar mig också. Om en sån som du älskar mig så måste det betyda att jag är bra. Och snart ses vi, det ska bli toppen, jag skyndar mig till Birkastan nu men jag kommer att bli lite sen. Borstj!
Fredrik
hits