Mats Hård revisited

Nu har vårt utmärkta Sportbladet gjort en djupdykning i Mats Hård, den hemliga sportbloggaren. Finns ingen länk (köp tidningen! jag har skrivit i den!). Reportern David Tanentsapf (vilket namn!) frågar Erik Niva, Robert Laul, Simon Bank, Lars Nylin, Jonathan Jeppsson och Peter Wennman om de är skyldiga. Det är de inte, säger de.
En verklig förolämpning mot Lasse Nylin. Han skriver inte alls på det där lökviset. Inte Peter heller. Och med det menar jag inte att resten gör det heller. Men övriga har ibland stilistiksjukan.
Det är mycket stilistik i sportens värld. Eller ska vi säga "stilistik". Det ser ut som stil. Men det finns inget där. Det saknas undertext. Det enda som finns är exakt det som står. Det är text som runk. Därför är Mats Hård så gravt osexig. Isbergstekniken utan berg. Det blir bara is. Is är gott. Antagligen är det meningen. Det är det som är parodin. Eller så saknas förmågan. Vad vet man. Om nåt. Men man vänjer sig.
För övrigt anser jag att Simon Bank är bäst.
Fredrik
Ps. Jag har förresten redan avslöjat att Mattias Göransson är Mats Hård. Mattias Göransson har jag inte läst nåt av. Han lär vara jätteduktig. Jag vet bara att han var ihop med Lundells fd tjej, hon som blev poet, en gång och i Café grät ut över att Uffe snodde henne. Ds.

hits