Öla med the girls?

Kom äntligen ihåg att lämna in kavajen på kem. Och sköna skräddarsnubben ska sy upp den andra kavjens för långa ärmar också. Klart i morgon. Måste komma ihåg att hämta på förmiddagen. Annars måste jag ha militärjacka hela helgen.
Jaja.

Frågan nu: ska jag öla med the girls nu? Vad ska jag annars göra? Är det nåt på tv? Jag har jobbat duktigt, till sist, och inte bara blajbabbelbloggat.
Ölar jag med the girls är ju risken stor att jag även röker med the girls. Denna rökterror! Med öl räcker inte snus för en weakling.
Är det varmt ute? Det är kallt härinne, ett nytt fläktsystem. Är det varmt ute? Ska jag öla med the girls? Ska jag öla med någon annan? Ska jag hyra film? Ska jag fixa med Hultsfreds-cd-skivorna? Jag är nervös för hur de ska tas emot av Jonna, Håkan och Marky i bilen ner på onsdag. Ska jag öla? Ska jag laga mat hemma? Kolla på skiten på tv? Eller läsa Hemingwaynovellerna?
Jag har mer beslutsångest än min första kärlek.
Tror jag går förbi Pet Sounds Bar på väg hem.
Sen får vi se.
Fredrik

Ps. Linda är en stor kvinna. Hon svarar på min recension om getingskribenternas klenbegåvningar som bloggare på ett najs och artigt sätt. Jag får fyra getingar! Jag är helglad. Även om jag förstås just nu drömmer om en femma. (Och jag måste erkänna att jag förut i dag bookmarkade min första och enda enda blogg: Lindas. Jag är hooked on ränndreta & sweet Linda - hilfe! Spärra in mig! Hon är ett sött sött gift!) Ds.


hits